Surse: Samsung ajută producătorii coreenii de măști chirurgicale să îmbunătățească procesul de fabricație

Pentru a ajuta Coreea de Sud să depășească deficitul de aprovizionare cu măști chirurgicale atât de necesare în contextul pandemiei actuale de Coronavirus, Samsung Electronic a decis să își trimită de urgență echipa de ingineri către micii producători de măști din Coreea pentru a-i ajuta să îmbunătățească procesul de fabricație, informează surse neoficiale ale Asociației Culturale Sarang Hanguk.

Potrivit surselor citate, scopul echipei de ingineri a Samsung este de a optimiza atât procesul de producție, cât și timpul necesar producției efective a acestor măști. În plus, se pare că aceștia ar fi ajutat la asamblarea unui nou utilaj care a fost comandat pentru a crește capacitatea de producție și pentru redesign-ul matriței măștii astfel încât să fie minimizată rata defectelor.

Utilizând rețeaua sa globală, Samsung a furnizat, de asemenea, o cantitate mare de materie primă pentru producția de măști pentru furnizorii respectivi. Potrivit informațiilor primite de la sursele noastre, în prezent, coreenii pot achiziționa două măști pe săptămână de persoană.

Conform Le Figaro, în prezent China și Taiwan reprezintă 80% din oferta globală de măști de pe piață.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.