The-King-Poster1

Lee Min Ho se luptă cu forțe oculte în noua drama “The King: Eternal Monarch”

Iata ca a venit si ziua mult asteptata, astazi, 17 aprilie,  va avea premiera una dintre cele mai anticipate productii coreene, este vorba despre  drama “The King: Eternal Monarch/더 킹: 영원의 군주”.  Acesta este cu siguranta  cea mai dorita drama a acestei primaveri si reprezinta revenirea lui Lee Min Ho pe micul ecran, dupa ce acesta a terminat stagiul militar. Este prezentata ca o drama mai altfel, o combinatie speciala, pentru ca se vor intrepatrunde genurile istoric , fantastic dar si romantic, toate “ingredientele” sa ne tina  curiosi in privinta actiunii pe care o vom urmari. Se pare ca va avea 32 de episoade, ce vor fi difuzate  in fiecare vineri si sambata ( *un episod de jumatate de ora- doua episoade pe zi) pe postul coreean SBS, incepand cu ora 22:00 (ora coreeana). Aceasta drama a fost realizata  de companiile Hwa&Dam Pictures si Studio Dragon.

Este una dintre cele mai laudate drame atat din cauza distributiei alese cat si pentru ca reprezinta revenirea celebrei  scriitoare Kim Eun Sook. Ea a semnat povestile unor drame care s-au dovedit a fi un adevarat hit sau retete veritabile de succes, respectiv : “Mr. Sunshine” (tvN /2018), “Goblin”(tvN/2016), “Descendants of the Sun”(KBS2/2016), “The Heirs “(SBS/2013), “Gentleman’s Dignity” (SBS/2012), “Secret Garden” (SBS/2010).

Drama “The King: Eternal Monarch” a fost regizata de Baek Sang Hoon, acelasi care s-a ocupat si de alte drame minunate precum: “Love in the Moonlight” (KBS2/2016), “Descendants of the Sun” (KBS2/2016), “Who are You: School 2015” (KBS2/2015), “Secret Love” (KBS2/2013).

Poveste :

Dupa cum probabil va aduceti aminte, aceasta drama va prezenta actiunea in doua lumi paralele- prezentul, modernitatea din Coreea si- o alta lume – un regat coreean misterios, cu forte oculte si puteri supranaturale.

 Pe scurt, această dramă  va prezenta povestea unui rege coreean numit Lee Gon, rolul pe  care Lee Min Ho il va interpreta. El încearcă să închidă portile către o lume paralelă, care au fost deschise de anumite forte oculte , ce vor sa se dezlantuie în lumea umană. Vom mai descoperi un detectiv pe nume  Jung Tae Eul, rolul lui Kim Go Eun,  care încearcă să protejeze oamenii și pe cel pe care îl iubește.

Mai exact, Lee Min Ho va  da „viata” personajului Lee Gon, ce face parte din a treia generație de regi din Coreea.  Este perceput ca un om sofisticat, cu o fire calma si un conducator perfect. Dar nu este chiar asa de perfect pe cat se pare, mai exact este sensibil si uraste atunci cand alte persoane il ating. El isi vede palatul ca pe cel mai sigur loc din lume, dar in acelasi timp si cel mai periculos, fiind marcat de o intamplare din copilaria sa. Nu este asa dornic de a-si gasit o persoana cu care sa se casatoreasca, dar destinul ii va aduce in cale pe cineva atunci cand face o escapada din palatul sau.

Kim Go Eun va avea rolul Jung Tae Eul, un detectiv din zilele noastre. Încă de când era copil, Jung Tae Eul a fost interesata să devină ofițer de poliție. Depășind toate obstacolele, ea a putut să se inscrie la poliție și a lucrat ca detectiv în ultimii șase ani. Ea își face treaba cu credința că cei care comit infracțiuni vor fi prinși în cele din urmă, chiar de ea. Intamplarea face ca Jung Tae Eul sa dea peste un rege ciudat care afirma că este dintr-un univers paralel. Momentul intalnirii celor doi este unul cheie si marcheaza de fapt inceputul ” calatoriei ” lor.

De asemenea, o vom descoperi pe Kim Go Eun si intr-un al doilea rol, de-a dreptul surprinzator. In lumea lui Lee Gon aceasta este Luna, un criminal care a fost abandonata în cel mai sărac cartier. Fără familie, nu are nicio identitate recunoscută de guvern și a fost nevoită să lupte foarte mult pentru a rămâne în viață.

O alta prezenta in drama care cu siguranta ne va uimi este Woo Do Hwan. Acesta , la fel ca Kim Go Eun va avea doua roluri, ca Jo Eun Seob și Jo Young. In universul lui Jung Tae Eul, Jo Eun Seob lucrează ca ofiter în serviciul public din cadrul poliției. El a avut multe vise in copilarie, dar, în mod neașteptat, părinții lui au mai dat nastere unor gemeni cand Jo Eun Seob se afla în cel de-al patrulea an de facultate, iar el a fost nevoit să ia o pauză de la studii și să aibă grijă de frații săi mai mici. Apoi, când se întoarce la școală, este implicat într-un accident de mașină încercând să salveze un copil mic și tocmai când este gata să iasă din spital, primește ordinul pentru a se înrola in armata. Cu putin timp inainte de a fi eliberat, el ajunge sa-l intalneasca pe regele Lee Gon.

Pe de alta parte, in lumea paralela, Jo Young este bodyguard-ul regelui Lee Gon. El este bine pregatit si stie sa se lupte cu toate tipurile de arme, de la săbii la pistoale. Jo Young l-a cunoscut pentru prima dată pe Lee Gon la vârsta de patru ani, cand au fost marcati ambii de un eveniment nefericit. De atunci, el a facut promisiunea să-l facă pe Lee Gon fericit. Cei doi au o legătura speciala, iar regele Lee Gon se simte in largul sau alaturi de Jo Young.

Distributie:

Actori principali:

Lee Min Ho – Lee Gon
Kim Go Eun – Jung Tae Eul
Woo Do Hwan – Jo Eun Sub / Jo Young

Actori secundari:

Kim Kyung Nam – Kang Shin Jae
Jung Eun Chae – Goo Seo Ryung
Lee Jung Jin – Lee Rim
Kim Young Ok – Noh Ok Nam
Jeon Bae Soo – Jung Do In
Seo Jung Yeon – Song Jung Hye
Park Won Sang – Park Moon Sik
Kim Yong Ji – Myung Na Ri / Myung Seung Ah
Kim Go Eun – Luna
Lee Hong Nae – Seok Ho Pil
Sojin – Jo Hae In
Kang Hong Suk – Michael Jang
Jeon Moo Song – Lee Jong In
Hwang Young Hee – Min Hwa Yeon
Heo Dong Won – Detective Sim
Ahn Si Ha – Kim Hee Joo
Song Sang Eun – Kyeong Ran
Choi Woo Sung – Kim Ki Won

 Lee Min Ho este unul dintre cei mai cunoscuti actori coreeni. El si-a castigat aprecierea publicului pe parcursul timpului, dar mai cu seama de la drama de succes “Boys Over Flowers” din 2019. De atunci cariera lui este in continua ascensiune si noi suntem tot mai nerabdatori sa vedem ce ne va pregati de acum in colo. Va amintesc ca el a jucat in dramele: “The Legend of the Blue Sea” (SBS 2016-2017), “The Heirs” (SBS / 2013),”Faith” (SBS / 2012),”City Hunter ” (SBS / 2011),”Personal Taste” (MBC / 2010).

Kim Go Eun este o actrita cu o privire incredibila. Pana acum ea a jucat in foarte multe filme, dintre care amintim: “Hero” (2020) ,”Tune in for Love”  (2019) ,”Hit-and-Run Squad” (2019), “Sunset In My Hometown“(2018), “Canola “(2016). A primit si acceptat roluri si in doua seriale de succes, mai cu seama “Goblin” ( tvN / 2016-2017 ) si “Cheese in the Trap” (tvN / 2016).

Woo Do Hwan este un actor foarte fermecator si dornic sa accepte noi provocari. De la un timp a inceput sa primeasca recunoasterea pe care o merita pentru talentul sau si pasiunea cu care joaca. Este foarte versatil si pe mine una m-a cucerit complet cu toate proiectele pe care pe le-a avut pana in prezent. Va readuc aminte ca l-am putut vedea in: “My Country: The New Age”  (JTBC / 2019),”Tempted” (MBC / 2018) ,”Mad Dog” (KBS2 / 2017), “Save Me”  (OCN / 2017), “Sweet Stranger and Me”  (KBS2 / 2016)

Curiozitati:

  • Actorul Lee Min Ho si scriitoare Kim Eun Sook au mai colaborat si in trecut, trebuie sa va aduc aminte de drama “The Heirs” din 2013, unde acesta a fost protagonist. Si Kim Go Eun a colaborat cu aceasta celebra scriitoare in drama “Goblin” (2016-201)
  • Aceasta drama este primul proiect al actorului Lee Min Ho, dupa ce acesta a fost eliberat din armata pe 25 aprilie 2019.
  • Este pentru prima data cand actorul Woo Do Hwan are un dublu rol, despre acest subiect el a declarat: ” Este dificil pentru ca este pentru prima data cand trebuie sa interpretez doua personaje, dar ma simt bine la filmari”.
  • La conferinta de presa ce a avut loc inaintea premierei, Woo Do Hwan a mai zis : ” A fost foarte presant să joc rol dublu. Ambele sunt roluri grozave, dar dialectul a fost împovărat. Scriitoarea m-a încurajat să am încredere și să urmez indicatiile ei fără să-mi fac griji. Fac tot posibilul pentru a nu provoca probleme. Voi arăta o parte mai luminoasa pe care nu am mai aratat-o niciodată în proiectele mele anterioare. ”
  • Kim Go Eun la conferita de presa a facut urmatoarea declaratie: ” Este o provocare pentru mine sa joc dublu rol in ​​această dramă. În Coreea, o interpretez pe Jung Tae Eul, un detectiv ce investigheaza crime violente, iar în Imperiul Coreean, interpretez un criminal pe nume Luna. Expresia <Nu știu cum să o explic> descrie perfect personajul Jung Tae Eul. Este o persoană care ia măsuri folosind intuiția ei, mai degrabă decât sa analizeze foarte mult. “
  • Cand a fost intrebat, in cadrul conferintei de presa de ce a ales aceasta drama, Lee Min Ho a raspuns: “Numele scriitoarei Kim Eun Sook a avut greutate și o mare influență. Am ales să joc in drama pentru ca am avut incredere in ea. ”   

Pentru ca mai avem doar cateva ore pana la premiera va invit sa mai privim inca o data cateva filmulete:

Teaser 1:https://www.youtube.com/watch?v=zRBD4of_q34

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=bmHhG-jCg8o

Teaser 3: https://www.youtube.com/watch?v=EOgQOAFVDx4

Speram ca v-am starnit curiozitatea si mai tare cu aceasta prezentare si veti acorda o sansa noii drame ” The King: Eternal Monarch “. Trebuie sa marturisesc ca asteptam cu nerabdare sa vad cu ce serial se va intoarce pe micul ecran Lee Min Ho dupa terminarea stagiului militar. Nu ma asteptam ca va fi chiar o astfel de drama si nu stiu exact cum sa ma raportez la ea. Vom vedea de acum in colo ce ne-au pregatit celebra scriitoare si distributia aceastei fabuloase drame.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.