Born-Again-Poster-2

“Born Again” despre reîncarnare și suflete relaționate

O noua drama de care am aflat de ceva timp va avea premiera in aceasta seara. Sper ca va duceti aminte de ea, dar daca nu va spunem ca este vorba despre noua productie de la KBS2 numita “ Born Again / 본 어게인 “, o melodrama misterioasa si fantastica cu 32 de episoade (2 consecutive) si se va putea vedea in fiecare luni si marti. Cei alesi ca protagonisti sunt Jang Ki Yong , Jin Se Yun si Lee Soo Hyuk . Aceasta drama a fost realizata de companiile UFO Production si Monster Union. “Born Again” constituie noul proiect al regizorului Jin Hyung Wook , acesta a mai regizat dramele -” Liver or Die”  (KBS2 / 2019),”The Secret of My Love”  (KBS2 / 2017-2018),”You Are The Only One” (KBS / 2014-2015),”Wang’s Family”  (KBS2 / 2013-2014), “My One And Only”  (KBS / 2011-2012) si poarta semnatura scriitorului Jung Soo Mi.

Poveste:

Pe scurt această dramă va pune în prim plan un detectiv, iubirea lui și un criminal în serie obsedat din anii 1980, toți trei se întâmplă să se reîncarneze în prezent ca un procuror, un arheolog și un student la medicină. Astfel destinul îi face să fie relaționați atât în anii 1980 cât și în prezent.

În anii 1980, îl vom descoperi pe Kong Ji-Cheol, personajul interpretat de Jang Ki-Yong. El încearcă să evite soarta de a deveni un diavol așa cum a fost tatăl său. În perspectiva prezentului, îl avem Cheon Jong-Beom (Jang Ki-Yong) un student la medicină.

Pe de altă parte, tot în anii 1980, o avem pe Jung Ha-Eun , rolul interpretat de Jin Se-Yun, o fata care suferă de cardiomiopatie dilatată. Ea deține librăria „Vechiul viitor”. În zilele noastre, Jung Sa-Bin (Jin Se-Yun) este instructor de arheologie.

Al treilea personaj pe care îl avem în vedere, în anii 1980 este Cha Hyeong-Bin, interpretat de actorul Lee Soo-Hyuk. El este detectiv și în viața lui a iubit o singură persoană. În prezent îl regăsim cu numele Kim Soo-Hyeok (Lee Soo-Hyuk) un procuror, care crede ca există o genă a crimei, aceasta fiind moștenită din familie. Cum se vor desfășura lucrurile între ei rămâne un mister pentru mine și abia aștept să descopăr cu fiecare episod din noua drama Born Again.

Distributie:

Actori principali:

Jang Ki Yong – Kong Ji Chul ( în 1980) / Chun Jong Bum ( în prezent)
Jin Se Yun – Jung Ha Eun (în 1980) / Jung Sa Bin ( în prezent )
Lee Soo Hyuk – Cha Hyung Bin (în 1980) / Kim Soo Hyuk ( în prezent)

Cei din prezent:

Kim Jung Nan – Jang Hye Mi
Choi Kwang Il – Chun Suk Tae ( tatăl lui Jong Bum)
Jang Won Young – Joo In Do
Cha Min Ji – Je Yi ( colega lui Sa Bin)
Park Sang Hoon – Chun Jong Woo ( fratele mai mic a lui Jong Bum)

Cei din 1980:

Jung In Kyum – Kong In Woo (tatăl lui Ji Chul)
Wi Ji Yun – Jang Hye Mi
Jo Duk Ho- Choi Kwang Il

Alti actori:

Kim Min Sun – Namgoong Joo Hye
Kim Hee Jung – Kim Seo Ra
Lee Ji Wan – Bo hye
Lee Seo El – Baek Sang Ah

Jang Ki Yong  face parte din categoria actorilor cei mai promițatori ai momentului. Are un zambet atât de cuceritor și în același timp așa timid încât cu greu îi poți rezista. Până acum mi-am dat seama este dornic să experimenteze și să ne arate cât mai multe ipostaze ale sale. Eu una mă declar mulțumită că acceaptă din ce în ce mai multe roluri și abia aștept să îl văd și de această dată. Până acum l-am putut remarca în proiecte precum: “Search: WWW ” (tvN / 2019) , “Kill It” (OCN / 2019) ,”Come and Hug Me”  (MBC / 2018),”My Mister” (tvN / 2018), “Go Back Couple” (KBS2 / 2017) ,”The “Liar and His Lover” (tvN / 2017),”Beautiful Mind” (KBS2 / 2016).

Jin Se Yun  este o tânăra actrița cu un talent  și o determinare pe care mai rar le-am văzut în prezent în industria de divertisment coreeana. Trebuie să recunosc că alegerile ei mă surprind plăcut din ce ăn ce mai mult și abia aștept să vad cum portretizează fiecare personaj. Până acum, ea s-a remarcat în producțiile : “Selection: The War Between Women (TV Chosun / 2019-2020), “Item (MBC / 2019) , ” High-End Crush “(MBN / 2018), ” Grand Prince ” (TV Chosun / 2018), ” The Flower in Prison ” (MBC / 2016), ” Doctor Stranger“(SBS / 2014), ” Inspiring Generation “(KBS2 / 2014) .

Lee Soo Hyuk  este un actor bun, cu o voce wow și de cele mai multe ori face alegeri inspirate în privința proiectelor sale. De această dată, nu știu de ce dar nu m-am gândit ca va dori să joace într-o melodramă, care de atlfel este un tip de serial greu de jucat, dar și greu de urmărit ( sunt atât de multe exemple care vin să îmi întărească această părere). De-a lungul timpului el s-a remarcat în roluri în: ” Sweet Stranger and Me ” (KBS2 / 2016),” Lucky Romance “(MBC / 2016) , ” Local Hero “(OCN / 2016), ” Scholar Who Walks the Night” (MBC / 2015), ” Valid Love | Ilriitneun Sarang (tvN / 2014-2015).

Curiozități :

  • Cei 3 protagoniști ai acestei drame vor juca fiecare dublu rol, această abordate este putin întâlnită în serialele din prezent, dar se pare că acum este adusă în atenția noastră.
  • Când a fost întrebată despre motivația pe care a avut-o în alegerea acestei drame, Jin Se Yun a spus „Când am citit prima dată scenariul, mi-am putut imagina cu adevărat locația serialului și fiecare personaj s-a simțit viu…Am fost foarte atrasă de conceptul fermecător al sufletelor conectate.”
  • Jang Ki Yong a vorbit despre apariția sa în această dramă astfel – „Scenariul a fost foarte interesant. Personajele, precum și povestea în sine, păreau foarte unice și atractive. Nici un singur personaj nu este obișnuit… În plus, noua provocare a rolurilor duble a fost tentantă. S-ar putea să par puțin necunoscător la început, dar aștept cu nerăbdare să arăt ceva diferit de rolurile pe care le-am jucat până acum. ”

Sper că v-am făcut curioși în privința acestei noi drame, dar pentru a vă face o idee și mai bună despre ea va invit acum să priviți filmuletele de mai jos:

Teaser 1:https://www.youtube.com/watch?v=uh3yOq96ozA

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=wzqjzVK3av4

Teaser 3:https://www.youtube.com/watch?v=R8QHOJFutTk

“Born Again” este un proiect atât de interesant încât cu siguranță ne va surprinde prin abordare și interpretare. De acum în colo îl vom putea vedea și cu subtitrare în limba română la prietenii noștrii de pe Blogul lui Atanase care au anunțat că vor traduce această nouă drama.

Cam atât despre această nouă dramă ” Born Again “. Eu sunt foarte încântată de tot ce am aflat despre ea și abia aștept să vedem ce ne-au pregatit cei trei actori. Clar este una din dramele acestei primăveri.

Vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.