header

Grupul BTS ajunge pe prima poziție în topul Billboard Hot 100, cu piesa „Dynamite”

BTS scrie din nou istorie!

Billboard a anunțat piesele ce ocupă cele 10 poziții în topul Hot 100 pentru săptămâna care se încheie în 5 septembrie. În top se clasează cele mai populare melodii din Statele Unite din toate genurile, bazate pe streaming, difuzare radio și date despre vânzări.

Noua piesă în limba engleză „Dynamite” a grupului BTS a intrat în top, PE PRIMA POZIȚIE! Acesta este cel mai înalt clasament realizat vreodată de un grup din Coreea de Sud.

„Dynamite” a atins 265.000 de descărcări vândute în prima săptămână, plus vânzările totale acumulate în prima săptămână care ajung la 300.000, inclusiv versiunile fizice de vinil și casetă.

Prin urmare, „Dynamite” a depășit recordul lui PSY, cu „Gangnam Style”, care a ajuns pe poziția a doua în 2012. Kyu Sakamoto, născut în Japonia, a fost primul artist asiatic care a ajuns pe locul 1 în top, cu piesa „Sukiyaki” timp de trei săptămâni, în 1963.

Astfel, cel mai mare vis al celor din BTS a devenit realitate!


Și ca totul să fie și mai special, acest record a fost atins chiar de ziua lui Jungkook, cel mai tânăr dintre membri grupului!

Cu această ocazie, băieții s-au gândit să împărtășească această bucurie cu fanii, astfel că au intrat în transmisiune directă cu ei, pe aplicația Vlive, unde au sărbătorit împreună atât reușita lor în topul Billboard, cât și ziua de naștere a lui Jungkook!

În timpul transmisiunii, ei au mărturisit că au plâns după ce au aflat vestea, lucru care poate fi observat și pe contul lor de Twitter, unde au interacționat cu fanii (și între ei), imediat după aflarea veștii.

De exemplu, într-unul dintre tweet-uri, J-Hope îi felicită pe membri pentru reușită și mărturisește că este fericit să îi aibă alături. La acest tweet, Jimin răspunde, spunând că încă plânge. La răspunsul lui Jimin, Suga comentează spunând că și el încă plânge, apoi a postat separat un tweet numai cu caracterul coreean “ㅠ” , care este interpretat ca plâns în limbajul online din Coreea.

Însuși președintele Coreei de Sud a ținut să îi felicite pe băieții din BTS pentru recordul lor. În mesajul postat pe pagina sa de Twitter, acesta a scris: „BTS a obținut primul lor nr. 1 în topul Billboard Hot 100, scriind un nou capitol în istoria K-pop ca prima formație coreeană care a făcut acest lucru. După ce au depășit de patru ori topul Billboard 200 la secțiunea Albume, acum au stabilit un nou record, de a ajunge pe locul 1 pe ambele topuri. Este cu adevărat uimitor. Este o performanță splendidă care crește și mai mult mândria în K-pop. Piesa „Dynamite”, care s-a situat în fruntea clasamentului, este cu atât mai semnificativă cu cât a fost compusă pentru a oferi un mesaj de confort și speranță oamenilor din întreaga lume care se luptă cu COVID-19. Va aduce o consolare uriașă coreenilor care suferă din pricina crizei naționale provocată de COVID-19. Îi felicit din toată inima. ”

Felicitări, băieți, pentru incredibilul vostru succes! Și…. La mulți ani, Jeon Jungkook!

Sursa: soompi.com, twitter.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.