80cb9b21a2b64b0db78466238c399b84

J.Seph din trupa KARD anunță planurile de înrolare în armată

Am primit vestea că membrul trupei KARD, J.Seph ar urma să își facă datoria față de țară. Mai cu seamă, el se va înrola în armată chiar luna viitoare. J.Seph este născut în 1992 , prin urmare are 28 de ani (vârsta internațională) și se află chiar foarte aproape de limita înrolării în armată, stagiu obligatorii pentru toți bărbații coreeni (cu mici excepții).

Pe 21 septembrie, el a decis să anunțe importantul eveniment din viața lui, prin intermediul unei scrisori scrise de mână pe care ulterior a postat-o pe contul să de Instagram.

Iată mai jos ce a scris artistul.

Bună ziua, aici este J.Seph (Taehyung) din KARD

În 2011, la vârsta de 20 de ani, m-am dus în Seul pentru a-mi începe cariera de cântăreț și am putut să-mi petrec prețioșii 20 de ani ai mei într-un mod semnificativ.

În 2020, mă voi înrola în armată (pe 5 octombrie) la o vârstă ceva mai mare decât alții. Deși mi-e puțin frică de mediul nou și necunoscut în care voi ajunge, în curând, aștept cu nerăbdare viața mea cu o nouă identitate.

Îmi voi îndeplini cu credință datoria de cetățean coreean și mă voi întoarce cu mândrie de partea tuturor.

Până atunci, vă rog să arătați sprijin și bunătate față de Matthew [BM], Somin și Jiwoo, membrii trupei KARD.

Voi prețui toată dragostea și energia pe care le-am primit de la toată lumea, în acest timp, și sigur voi rămâne sănătos în timp ce voi fi plecat.

De la, Taehyung

În plus față de această scrisoare, agenția trupei KARD a făcut publică o declarație prin care confirmă vestea înrolării. Ea conține următoarele:

Bună ziua, aici este DSP Media

J.Seph din trupa KARD se va înrola pentru a efectua stagiul militar obligatoriu ca soldat activ pe 5 octombrie.

În conformitate cu dorința lui J.Seph, vă anunțăm că el se va înrola într-un cadru privat, cu familia sa și nu vor fi dezvăluite detalii despre ora și locația unde se va desfășura acest eveniment. Vă solicităm să înțelegeți situația și să vă abțineți de a vizita locația de înrolare.

Vă rugăm să trimiteți sprijinul și încurajările dvs. către J.Seph, care își va face întoarcerea ca artist mai matur.

Mulțumesc.

Nouă ne pare cumva rău că am ajuns să vă dăm această veste pentru că ne-am fi dorit să mai auzim cel puțin o melodie a trupei înainte de înrolare, dar știam deja că acet moment va veni. Nu ne mai râmâne decât să îi dorim toate cele bune lui J.Seph și să se întoarcă cu bine după terminarea serviciului militare!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.