unnamed (3)

Abia ieșit din armată, Minho din SHINEE s-a întors deja la ciondănitul cu Key

Minho din SHINee tocmai ce a terminat serviciul militar, dar deja s-a întors la relația de Tom și Jerry pe care o are cu colegul său de grup, Key. În timpul transmisiei sale live ce a comemorat întoarcerea sa din armată, Minho a dezvăluit o poveste amuzantă despre reuniunea din culise a grupului.

Grupul s-a reunit la o emisiune muzicală pentru a susține debutul solo al lui Taemin.

Potrivit lui Minho, Key a încercat să-l dea afară pe Minho pentru că purta uniformă militară.

“Sincer, ieri, am ieșit (cu sensul că a terminat serviciul militar n.r.) și m-am dus să-l susțin pe Taemin la emisiunea muzicală. Mi-a fost atât de dor de ei încât m-am dus direct acolo, dar Key a spus: „De ce porți uniformă?” și le-a spus oamenilor să mă dea afară. Bineînțeles că știam că, dacă aș purta uniforma, oamenii se vor uita doar la mine, așa că de fapt nici eu nu am vrut să o port. Dar, logic vorbind, trebuie să călătoresc de la Pohang la Seul și durează 4 ore, plus că am vrut să ajung înainte de spectacol. Oamenii trebuie să și mănânce, nu? Așa că am plecat imediat după ce am mâncat. Lui Key care a spus asta, sunt foarte rănit! Si de asemenea! Înainte să intru în armată, ți-am spus să încerci să îți potrivești zilele de concediu pentru a te putea vedea, dar mi-ai ignorat mesajele. M-am întâlnit cu toți ceilalți membri, cu excepția ta! Mi-a fost dor de tine, așa că te-am îmbrățișat, dar ai comentat de uniformă – nu ți se pare prea mult? Și să spunei că ieși din transmisiunea live pentru că vorbesc despre fotbal? Trebuie să reflectezi și să te uiți înapoi la tine. Ai nevoie de ceva timp pentru reflecție! Au spus că vei reflecta în armată, dar nu ai făcut-o! Trebuie să te înrolezi din nou,”

a glumit Minho în timpul transmisiunii live.

Așa cum bine se plângea Minho, Key a părăsit într-adevăr transmisiunea live din cauza discuțiilor despre fotbal. El chiar a lăsat o postare în spirit de glumă: „M-am pierdut la discuțiile despre fotbal. Plec primul … ”

Întrebat de ce a ignorat mesajele lui Minho, Key a avut un singur lucru de spus: “Nu știu să tastez.”

Iubim chimia dintre cei doi membri născuți în ’91! Fanilor le-a fost dor de ciondănelile lor. SHINee s-a reunit oficial ca și grup!

Sursa: koreaboo.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.