EmO2q0_VkAA0xPx

Confort și speranță. BTS revine cu videoclipul “Life Goes On” și cu un nou album, “BE”

Pe 20 noiembrie, la ora 2 PM KST (Korean Standard Time), grupul a lansat noul album “BE”, alături de videoclipul pentru piesa-titlu, “Life Goes On”.

“Life Goes On” este un cântec din genul alternativ hip-hop, cu un sound acustic, sentimental. Versurile în care oricine se poate regăsi cu ușurință, aduc cu ele un mesaj de confort care transmite că “viața merge mai departe” chiar și în vremuri grele. Piesa este produsă de Pdogg, iar membri RM, Suga și J-Hope au participat de asemenea la procesul de producție, alături de  Ruuth, Chris James și Antonina Armato.

Videoclipul muzical îi prezintă pe membri într-o atmosferă caldă, primitoare, care inspiră mult comfort. Personal, singurul cuvânt care mi-a venit în minte după ce l-am urmărit prima dată, a fost “healing”. Aș urmări acest videoclip atunci când aș avea nevoie de puțin “healing”. După o zi obositoare la muncă, de exemplu. Atunci când tot ce îmi doresc este puțină alinare. Știu că BTS vor fi mereu acolo prin muzica lor. Și au demonstrat asta încă odată prin albumul “BE”.

Lucrul și mai special la videoclipul piesei “Life Goes On” este că acesta a fost regizat, în premieră, de cel mai tânăr membru al grupului, Jungkook.

De altfel, întregul album “BE” este unul special pentru fani, întrucât este primul album în care băieții au participat activ la crearea lui. De la producție, concept, la fotografii și regizarea videoclipului muzical.

Astfel, RM este creditat la partea de design a albumului, asta însemnând că a contribuit la crearea copertei albumului, la lista pieselor și multe altele.  Acest lucru s-ar putea să nu surprindă fanii, care au observat similitudini între “BE” și designul minimalist alb-negru al mixtape-ului său, “mono”. De asemenea, scrisul care apare pe coperta materialului discografic este scrisul lui RM.

Jimin este creditat pentru “A&R” (Artists and Repertoire), practic omul de legătură între BTS și companie. Ca A&R, el a fost responsabil cu supravegherea tuturor activităților creative ale membrilor în timpul dezvoltării albumului “BE” și împărtășirea acestor idei cu directorii și personalul Big Hit Entertainment.

V este artistul vizual (“Visual Creative”), adică mintea din spatele tuturor aspectelor vizuale pentru “BE”, precum conceptele foto. Totodată, ceilalți membri au menționat că V a avut grijă și de condiția fizică și cea mentală a lor pe tot parcursul pregătirilor pentru album.

Jin, Suga, J-Hope și Jungkook sunt creditați la partea de  „Producție și coordonare”.

Și, așa cum am precizat și mai sus, Jungkook este și cel care a regizat videoclipul muzical pentru piesa-titlu, “Life Goes On”.

Print acest album, băieții din BTS au dorit să ofere speranță și confort fanilor lor, iar eu zic că au reușit asta din plin! Mulțumim, BTS!

Sursa: soompi.com, koraboo.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.