Untitled

Relația dintre Jung Da Bin și Minhyun din NU’EST se schimbă încet în drama “Live On”

Drama “Live On” difuzată pe canalul de televiziune JTBC, a publicat noi imgini cu Min Hyun din NU’EST și Jung Da Bin din al doilea episod al dramei!

“Live On” este o dramă romantică a cărui acțiune se petrece în clubul de radio al liceului Seo Yeon. Jung Da Bin o interpretează pe Baek Ho Rang, celebritatea școlii și influencer-ul social media care intră în club cu motive suspecte, în timp ce Minhyun joacă rolul lui Go Eun Taek, șeful clubului, strict și perfecționist.

În noile imagini, Baek Ho Rang și Go Eun Taek iau masa împreună, arătând mult mai prietenos unul cu celălalt, după ce au început prietenia cu stângul. Cei doi par adânciți în gânduri, probabil legate de schimbările din relația lor.

Înaintea celui de-al doilea episod, Minhyun a ales schimbarea relației personajului său Go Eun Taek în relația cu Baek Ho Rang, ca punct principal. În timpul premierei filmului „Live On” din 17 noiembrie, cele două personaje au avut o primă întâlnire slabă, făcând spectatorii curioși de cum se va dezvolta cuplul pe viitor.

Minhyun a comentat: „Dacă priviți în timp ce vă concentrați pe emoțiile asupra modului în care cele două personaje total opuse se apropie încet, veți fi captivați”.

Tot în timpul premierei, Baek Ho Rang a devenit un subiect fierbinte printre colegii săi de clasă după ce a fost vizată de un student anonim. Jung Da Bin a spus: „Veți putea urmări transformarea lui Ho Rang ca urmare a acestui atac anonim”.

Ea a adăugat: „Nu numai că va fi prezentat pentru prima dată stilul de modă al lui Baek Ho Rang ca influencer social media, dar veți putea vedea și cum își dezvoltă chimia cu Go Eun Taek și celelalte personaje, pas cu pas, așa că vă rog să îl așteptați cu multă nerăbdare. ”

„Live On” este difuzat marți la 21:30. KST, pe JTBC.

Sursa: soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.