Undercover

A fost lansat posterul oficial al dramei remake “Undercover”

Producătorii următoarei drame de la postul coreean JTBC “Undercover” au lansat de curând posterul oficial.

Această dramă are la bază ideea regăsită în serialul de la BBC cu același nume „Undercover” și îl are ca protagonist pe Ji Jin Hee în rolul lui Han Jung Hyun, agent al Serviciului Național de Informații (NIS) care a renunțat la tot și și-a ascuns identitatea de când s-a îndrăgostit de soția sa. Când este prins într-un incident neașteptat, el trebuie să lupte pentru a-și proteja familia de forțele puternice, potrivit Soompi.

Kim Hyun Joo va juca în dramă în rolul soției lui Han Jung Hyun, Choi Yeon Soo, un avocat care luptă pentru drepturile omului, care este nominalizat să devină șeful Biroului de Investigare a Corupției pentru Înalți Funcționari (CIO). Între timp, Yeon Woo Jin și Han Sun Hwa vor juca versiunile mai tinere ale lui Han Jung Hyun și respectiv Choi Yeon Soo.

În noul poster, Han Jung Hyun și Choi Yeon Soo sunt literalmente sfâșiați de secretele lor, deoarece căsătoria lor odată fericită se confruntă cu o amenințare neașteptată. Privind înapoi la versiunile mai tinere ale lor, Choi Yeon Soo rememorează lucrurile și spune: „Am visat la dreptate”, în timp ce soțul ei Han Jung Hyun afirmă: „Am visat la fericire”.

Între timp, mesajul care apare în dreptul cuplului actual spune așa: „Totul a început să se destrame”.

Cu ocazia lansării posterului, producătorii dramei „Undercover” au declarat: „Adevărul periculos care destramă complet încrederea dintre Han Jung Hyun și Choi Yeon Soo, relațiile complexe și încurcate dintre personaje și emoțiile în schimbare pe care le experimentează vor fi distractive de urmărit”.

Ei au continuat: „Misiunea pe care cei doi o întreprind pentru a-și proteja prețioasa viață de zi cu zi se va desfășura într-un mod interesant. Puteți aștepta cu siguranță cu nerăbdare acțiunea pasionată a protagoniștilor, care vor trece înainte și înapoi între emoții reprimate și izbucniri înflăcărate. ”

Cu o zi înainte de lansarea posterului, a mai apărut și un alt teaser de prezentare, pe care îl puteți vedea si voi chiar aici

Momentan, acestea au fost detaliile oferite până acum. Vreau să vă mai spun că nu mai avem mult de așteptat până la premiera acestei drame, ea fiind planificată pentru data de 23 aprilie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.