AEN20210405009100315_02_i_P4

Super Junior, Mamamoo, Pentagon vor participa la un festival kpop în Busan, care va fi transmis online

Super Junior, Pentagon și Mamamoo vor concerta în cadrul festivalului Busan One Asia (BOF) care va avea loc online în orașul portuar Busan din sud-estul țării, luna viitoare, a anunțat organizatorul luni, 5 aprilie, potrivit Yonhap.

Organizația de Turism din Busan a anunțat cea de-a doua gamă de artiști care vor participa la marele festival anual K-pop, care va fi transmis , în acest an, online în perioada 6-9 mai.

Lista include trupele Super Junior și Pentagon, două grupuri masculine care au revenit recent cu albume noi. De asemenea, va mai participa și Mamamoo, o trupă formată din patru vocaliste puternice și foarte talentate.

This photo, provided by Label SJ, shows a teaser image for K-pop boy band Super Junior's 10th studio album released on March 16, 2021. (PHOTO NOT FOR SALE) (Yonhap)
This photo, provided by RBW Entertainment on Jan. 24, 2021, shows K-pop girl group Mamamoo. (PHOTO NOT FOR SALE) (Yonhap)
This Oct. 12, 2020 photo shows K-pop boy group Pentagon performing during a showcase for the release of its 10th LP "We:th" at Blue Square in central Seoul. (Yonhap)

Organizatorul a făcut publică prima lista cu invitați pe data de 29 martie. Aceasta îi includea pe NCT Dream, o subunitate de adolescenți a trupei populare de băieți NCT de la compania SM Entertainment și alte două grupuri de băieți care au în prezent o carieră în plină dezvoltare , respectiv The Boyz și WEi.

De asemenea, se mai știe că lista finală a artiștilor invitați va fi anunțată la sfârșitul acestei luni, potrivit oficialilor festivalului.

Fondat în 2016, BOF s-a dezvoltat într-unul dintre cele mai mari festivaluri de K-pop din țară. Ediția de anul trecut a fost anulată din cauza COVID-19.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.