ALLKPOP

Lee Kwang Soo părăsește echipa „Running Man” după 11 ani

Sursa foto: Manila Bulletin

Agenția King Kong by Starship, cea care se ocupă de actorul Lee Kwang Soo, a confirmat astăzi într-o declarație oficială de presă că vedeta va părăsi emisiunea „Running Man” transmisă de SBS, relatează AllKpop.

„Am anunțat că Lee Kwang Soo va părăsi echipa „Running Man” după ultima sa înregistrare ce va avea loc pe 24 mai.

După ce a fost implicat într-un accident rutier anul trecut, Lee Kwang Soo a primit terapie fizică în mod regulat; însă, în ciuda tratamentului continuu, au existat momente în care acesta a realizat că îi este destul de dificil să își mențină starea fizică necesară filmărilor „Running Man”. Drept urmare, Lee Kwang Soo a purtat conversații îndelungate cu personalul de producție, colegii săi, precum și cu agenția și, în cele din urmă, s-a ajuns la concluzia că ar avea nevoie de timp pentru a se recupera, atât fizic cât și mental.

Lee Kwang Soo spune că pentru el emisiunea a devenit o a doua casă ultimii 11 ani, așadar i-a fost greu să ia această decizie. Cu toate acestea, a fost un lucru inevitabil, totodată luâd în considerare intenția sa de a le arăta spectatorilor o versiune a sa mai bună în viitor.

Mulțumim sincer tuturor spectatorilor pentru dragostea pe care i-au arătat-o ​​lui Lee Kwang Soo și „Running Man”, iar el promite să vă întâmpine din nou cu o imagine strălucitoare și sănătoasă.”

Sursa foto: YouTube

În februarie 2020, Lee Kwang Soo a fost implicat într-un accident de mașină, suferind fracturi la glezna dreaptă. Drept urmare, timp de câteva săptămâni a participat la filmările „Running Man” cu piciorul în ghips.

Echipa de producție a confirmat retragerea lui Lee, adăugând că nu va selecta un nou membru, cel puțin pentru o perioadă.

„Lee a încercat din răsputeri să filmeze „Running Man” în timp ce urma terapia, dar nu i-a fost ușor să le facă pe amândouă în același timp”, se spunea într-un comunicat marți. „Ne luăm la revedere de la Lee și continuăm să-l susținem”.

Kwang Soo a debutat ca model în 2007 și a început să-și construiască o carieră în actorie în 2008 cu sitcom-ul MBC “Here He Comes”. De atunci, a fost inclus în mai multe producții, precum “High Kick Through the Roof” (2009) sau “Tazza: One Eyed Jack” (2019). Datorită rolului său din „Running Man”, unul dintre cele mai căutate show-uri coreene, s-a bucurat de o popularitate imensă, în special în Asia.

Plecarea lui Lee Kwang Soo este cu siguranță o veste tristă, însă sperăm să se recupereze cât mai repede și să revină pe micile ecrane la fel de vesel precum îl știm!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.