b251335466e5444285f20ae55ea55e99

Shin Min Ah și Kim Woo Bin, ar putea juca împreună într-o dramă, alături de Lee Byung Hun și Han Ji Min. Ce alte nume mai fac parte din distribuție

No Hee Kyung pregătește o nouă dramă plină de vedete!

Ziele acestea, reprezentanții industriei sud-coreene de K-drame au raportat că Lee Byung Hun, Cha Seung Won, Kim Woo Bin, Shin Min Ah, Han Ji Min și Lee Jung Eun vor juca în viitoarea dramă a scriitorului No Hee Kyung “Our Blues” (titlu literal).

Drept răspuns, scrie soompi.com, BH Entertainment, agenția lui Lee Byung Hun și Han Ji Min, a afirmat că: „Lee Byung Hun și Han Ji Min au primit oferte de casting pentru „Our Bluse” și iau în considerare la modul cel mai pozitiv (ofertele -n.r.)”.

De asemenea, agenția AM Entertainment a lui Kim Woo Bin și Shin Min Ah a răspuns: „Au primit oferte de casting pentru„Our Blues ”și sunt în discuții (pentru a juca în drama – n.r.)”.

Agențiile actorilor Cha Seung Won și Lee Jung Eun nu au făcut încă declarații oficiale pe marginea acestui subiect.

Kim Woo Bin și Shin Min Ah sunt într-o relație publică din 2015, dar se pare că vor avea parteneri diferiți în această nouă dramă. Astfel, s-ar părea că Kim Woo Bin va juca alături de Han Ji Min, Shin Min Ah alături de Lee Byung Hun, iar Cha Seung Won alături de Lee Jung Eun.

No Hee Kyung (n. 21 martie 1966) este o scenaristă foarte apreciată  de critici, cunoscută pentru drame precum “That Winter, The Wind Blows,” “It’s Okay, That’s Love,” “Dear My Friends,” and “Live.”

În 2019, Lee Byung Hun, Han Ji Min, Shin Min Ah, Bae Sung Woo și Nam Joo Hyuk au fost confirmați pentru drama No Hee Kyung „HERE”. Cu toate acestea, proiectul a fost suspendat din cauza pandemiei de COVID-19, deoarece serialul  necesita filmări în străinătate, și asta pentru că subiectul se învârtea în jurul unui ONG, o organizație privată internațională non-profit. În loc de asta, No Hee Kyung a venit cu o nouă dramă intitulată „Our Blues”, pe care a propus-o actorilor mai sus menționați.

„Our Blues” își propune să înceapă filmările în a doua jumătate a acestui an.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.