8e36e2e61da14841aee99cd29cce109b

Suzy vorbește despre timpul ei liber, muzică și planuri de viitor într-un nou interviu

Suzy arată uimitor în noul pictorial pentru revista Harper’s Bazaar!

Sursa foto: Harper’s Bazaar

Într-un interviu pentru pictorialul ce a avut la bază colaborarea dintre Suzy și brand-ul Dior, actrița a vorbit despre încercarea de a se mișca liber și de a poza mai natural pentru ședințele foto. Când a fost întrebată ce produs Dior ar dori să promoveze în viitor, Suzy a spus: „Dacă mi se oferă ocazia, vreau să proiectez o geantă Dior cu o ilustrație desenată de mine. Sincer, am desenat-o deja și, dacă devine realitate, cred că ar fi cu adevărat semnificativ. Dacă nu se vinde? Voi cumpăra eu totul”. Suzy a adăugat că unul dintre hobby-urile ei este să deseneze, între fotografii sau la filmări, și s-a interesat recent de arta desenelor digitale.

Sursa foto: Harper’s Bazaar

Actrița a explicat că se bucură de o binemeritată pauză de la încheierea serialului „Start-Up” și că se odihnește, fără nicio grijă, pentru prima dată de la debut. Suzy a dezvăluit că își petrece cea mai mare parte a timpului acasă, unde s-a apucat de curățenie și organizare recent.

Sursa foto: Harper’s Bazaar

În ceea ce privește pauza, Suzy a explicat: „Înainte, eram genul care nu suporta timpul liber. Simțeam că trebuie să continui să lucrez și eram neliniștită. Cu toate acestea, acum mi-am dat seama că o pauză e necesară în a mă pregăti pentru următorul pas”. A spus de asemenea că își petrece timpul cu ea însăși, adăugând: „Când mă uit la casa mea curată lună sau la plantele care cresc bine mulțumită mie, simt un fel de fericire pe care nu îl cunoșteam înainte”.

Sursa foto: Harper’s Bazaar

Suzy a vorbit și despre piesa compusă chiar de ea, “Oh, Lover”, pe care a produs-o în timp ce exersa singură acordurile de chitară. Ea a împărtășit: „În mod normal, scriu versurile și apoi atașez o melodie, dar acest cântec a fost făcut în sens opus.” Suzy a adăugat: „Am vrut să portretizez procesul de îndrăgostire cât se poate de copilăros, așa că am folosit în mod intenționat versuri ușoare și intuitive în engleză, mai degrabă decât coreeană”.

Sursa foto: Harper’s Bazaar

Artista a spus că a învățat să cânte singură la chitara electrică, urmărind videoclipuri de pe YouTube. Ea a adăugat: „Recent, am început să iau lecții oficial, iar profesoara a fost surprinsă că știu o mulțime de acorduri relativ dificile, având în vedere că am învățat singură cu YouTube.” Despre orice planuri potențiale de a lansa un album complet, Suzy a spus: „Colecționez piese puțin câte puțin și le voi lansa într-un album odată ce vor fi suficiente. Chiar dacă va dura mult, este ceva ce chiar vreau să realizez.”

Sursa foto: Harper’s Bazaar

Suzy a spus că primește inspirație din filme sau muzică, adăugând că a plans de curând la vizionarea filmului „Minari”, deoarece a făcut-o să se gândească la părinții ei. Referitor la proiectele sale recente, Suzy a explicat că simte de parcă ar fi crescut mai mult prin „Start-Up”. Ea a adăugat că filmul ce urmează să se lanseze curând, „Wonderland”, a fost de asemenea plăcut de filmat.

Sursa foto: Harper’s Bazaar

Când a fost întrebată dacă se uită des la proiectele sale anterioare, Suzy a răspuns: „Nu le caut în mod intenționat. Cu toate acestea, mă simt foarte ciudat când văd poze din acele vremuri. Îmi inspiră tinerețe, sunt stări pe care nu le pot reproduce acum.” Ea a adăugat: „Este un aspect natural pe care îl poți vedea doar la vârsta respectivă, așa că este prețios pentru mine”.

Sursa foto: Harper’s Bazaar

Suzy a spus că, în acest anotimp, a vrut să meargă pe jos pentru a se bucura de peisajul superb. „Este o emoție pe care nu o puteam simți când eram ocupată, dar, în timp ce privesc în jur relaxată, chiar și viața normală de zi cu zi arată diferit.” În cele din urmă, Suzy a spus: „Cred că fiecare are ritmul său. Vreau să mă plimb în tăcere fără să fiu distrasă de schimbările din jurul meu, concentrându-mă mai mult pe ceea ce îmi place și pe sinele interior. Pentru că viața mea este a mea și a nimănui altcuiva”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.