Capture

HWASA – Frumoasă ca o zi de vară

Cei de la Harper’s Bazaar sunt reali specialiști când vine vorba de interviuri și pictoriale, astfel că în ultima perioadă ne răsfață cu câteva apariții memorabile. Una dintre ele este Hwasa. În imaginile lansate de revista de modă, Hwasa, care este cunoscută pentru look-ul său unic, apare îmbrăcată într-o serie de costume de baie de lux, bucurându-se de vară în avans.

Q: După ce au lucrat cu Hwasa, mulți redactori te-au complimentat pentru atitudinea profi. Și noi te admirăm.

A: Sunt doar recunoscătoare. Personal, îmi plac foarte mult ședințele foto. Este un domeniu în care experții se implică total într-o singură lucrare și își consumă pasiunea. Cred că toată lumea știe cât de sinceră sunt în comunicarea cu oamenii. În plus, vreau să-mi arăt și eu pasiunea pentru a reuși să devin cineva.

Sursa foto: Harper’s Bazaar

Q: Au trecut deja 7 ani de la debut. Ai fost vreodata epuizata?

A: Chiar în ultima perioadă. Din cauza eforturilor de a crește. Încerc să-mi controlez mintea. Știi cum e când te gândești că lucrurile pe care le faci sunt prea repetitive și nu se întâmplă nimic nou? Încerc să evadez din agonia întrebării ‘ce pot face ca să simt o nouă satisfacție?’. Pictorialul de astăzi în care descoperim o latură diferită a lui Hwasa ajută în sensul ăsta.

Q: Pare că diferența dintre omul Ahn Hye-jin și Hwasa este destul de mare. Te descurci bine cu schimbarea rolului atunci iei o pauză de la muncă?

A: Probabil că din afară se observă niște diferențe atunci când fac diverse lucruri ce țin de viața personală. Dar eu nu le sesizez, am multe gânduri care se amestecă. Majoritatea oamenilor își aduc grijile de la serviciu și acasă, la fel și eu. În acest caz, uneori mă gândesc: „Ești încă o amatoare”.

Q: Este important să păstrezi un echilibru. Cum faci acest lucru?

A: Privesc stelele, savurez mâncare delicioasă, merg la țară etc.

Sursa foto: Harper’s Bazaar

Q: Îmi amintesc că ai plâns mult la casa bunicii din Namwon. Acolo obișnuiești să mergi?

A: Da. În principal în Namwon și Jeonju. Când am nevoie de odihnă, vizitez locul unde am stat în copilărie și mă reîncarc. De asemenea, ori de câte ori am timp, vizitez altarul sau Jamsukyo, unde mergeam de obicei în perioada de training.

Q: Odată cu episodul din „I Live Alone” ai primit multă dragoste de la public. Ce reprezintă membrii „Nahonsan” pentru Hwasa?

A: Mătușile și unchii mei, care sunt ca niște prieteni (râde). Nu am prieteni în jurul meu luând în considerare tensiunea surorilor și fraților mei mai mari. Sora mea Narae spune „Ia asta și aia” și o mulțime de mâncăruri delicioase, iar Hyejin este întotdeauna preocupată de sănătatea mea. Ai spune că ești o soră mare ca Tsundere? Sieon și Gian sunt foarte serioși, dar sunt oameni buni. Cu ei mă simt mai confortabil decât cu oricine altcineva și este distractiv să cunoști membrii în realitate. Sunt oameni cu adevărat calzi.

Q: Văzând că poveștile despre membrii „Nahonsan” îți luminează ochii, cred că sunteți foarte apropiați unul de celălalt și personal.

A: În episodul anterior, sora mai mare a lui Narae a gătit friptură cu orez pentru fratele ei mai mic. Când a văzut cât de mult îmi place și mie, am fost invitată imediat în vacanța de Anul Nou Lunar. De asemenea, au servit supă cu prăjituri de orez și coaste, așa că m-am bucurat de ospitalitate. „Barul Narae” este renumit pentru alcool, dar eu nu beau nicio înghițitură. În schimb, ea mănâncă foarte mult orez, îi place la nebunie.

Sursa foto: Harper’s Bazaar

Q: Ce hobby-uri ai în ultima vreme?

A: Am început să fac cumpărături. Am cumpărat câteva perechi de adidași, iar geanta Louis Vuitton Vanity pe care am adus-o astăzi este My Donnaesan. Am cumpărat și un hanorac gri, deși am deja mai multe și o geantă creată de un tânăr designer coreean pe care l-am descoperit acum ceva vreme, după culoare. Acum am o gaură în portofel (râde).

Q: Sunt curioasă ce conține playlist-ul lui Hwasa.

A: Există o melodie despre care doar eu aș vrea să știu, așa că mi-e teamă să o dezvălui. Ascult spre exemplu „This Must Be The Place” de la Talking Heads și OST-ul filmului „Lars and the Real Girl” (2007). Cu puțin timp în urmă am văzut acest film și am plâns ca o nebună. Chiar dacă este un film cald, fără elemente lacrimogene. Este vorba despre personajul interpretat de Ryan Gosling care s-a îndrăgostit de o păpușă pe nume Bianca. Această melodie este pe fundalul scenei petrecerii din film, o scenă intens memorabilă.

Sursa foto: Harper’s Bazaar

Q: Dacă ai crea în viitor un brand de îmbrăcăminte numit „Hwasa”, ce stil ai alege?

A: Aș alege linii simple, piese vestimentare care să pună în valoare liniile corpului. Probabil că bejul și cărbunele ar fi culorile predominante. Acestea două sunt culorile pe care le consider cele mai sexy. Ah și cu siguranță aș crea un set de hanorace.

Q: Ce sinonime ai pentru conceptul „Hwasa-like”?

A: „De neoprit” și „liberă”. Am multe gânduri, așa că mi-e greu să aleg ceva. Dacă simt că sunt încătușată cât de puțin, nu pot face nimic. Cred că strălucesc cel mai tare când sunt liberă.

Sursa foto: Harper’s Bazaar

Q: A trecut deja un sfert din 2021. Care sunt promisiunile pe care ți le-ai făcut și le-ai îndeplinit și care sunt cele de care ai uitat?

A: Mi-am respectat angajamentul de a nu mă bloca și a mă dezvolta frumos. Am renunțat la dietă și studiul limbilor străine. Promit în fiecare an că mă voi ține de treabă, încep noul an, dar pur și simplu nu pot. Toată lumea face asta? (râde)

Sursa foto: Harper’s Bazaar

Q: Privind-o azi pe Hwasa stând pe o plajă cu nisip, atât de relaxată, ne crește dorul de vară. Peste câteva luni ne vom bucura de căldura soarelui fierbinte. Ce planuri de vacanță ai?

A: Hawaii este o destinație de relaxare, un loc în care vreau să mă întorc. Oare m-am născut acolo în viața mea anterioară? Totul de la A la Z a fost perfect. Nu doar peisajul natural încântător, ci și temperatura, orezul delicios și chiar și diferența de fus orar care nu mi-a creat probleme.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.