vfwf

Ahn Jae Hyun se alătură emisiunii “Spring Camp” că membru surpriză

Actorul Ahn Jae Hyun se va alătura spin-off-ului emisiunii ‘New Journey to the West’, realizat de TVN. Pe 30 aprilie, producătorii “New Journey to the West” au confirmat că Ahn Jae Hyun se întoarce pentru a lua parte la emisiunea lor specială TVN, “Spring Camp”. Acesta se va reuni cu Song Min Ho  din WINNER, Kyuhyun  din Super Junior și PO din  Block B. Actorul s-a alăturat pentru prima dată seriei “New Journey to the West” în cel de-al doilea sezon și a rămas membru fix  al distribuției până în sezonul 6. Cu toate acestea, el a refuzat ofertele de a apărea în sezoanele 7 și 8 din motive personale.

Producătorii au declarat: “Înainte de a filma pentru ‘Spring Camp’, am discutat problema cu Ahn Jae Hyun și am luat decizia ca el să se alăture spectacolului. Pentru ca el să-și păstreze sosirea o surpriză pentru telespectatori, toți membrii distribuției au păstrat secretul în timp ce se pregăteau pentru emisiune. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare si  să urmăriti chimia dintre  Ahn Jae Hyun și ceilalti membri.

“Spring Camp” are premiera pe 7 mai KST. Spectacolul marchează revenirea lui Ahn Jae Hyun în lumina reflectoarelor în urma conflictului său public cauzat de  divorțul cu actrița Goo Hye Sun.

 

Sursa: Allkpop, Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.