46039e21fe9741f381842ab379bfaf97

Park Hae Jin va fi protagonistul unei comedii romantice cu și despre fantome

Sursa foto: Soompi

Nu a trecut mult de la ziua de naștere a lui Park Hae Jin și iată că avem vești bune despre el. Ieri a apărut confirmarea că actorul va fi protagonistul noii drame numită “From Now On, Showtime!” (ar putea fi un titlu provizoriu), potrivit Soompi.

„From Now On, Showtime!” este o dramă amuzantă, cu o temă de investigație, dar și romantică în care personajele lucrează împreună cu fantomele. În plus față de povestea de dragoste dintre Cha Cha Woong, rolul interpretat de Park Hae Jin, un magician și angajator care gestionează fantomele, și o femeie pasionată, ofițer de poliție cu puteri considerate oculte, personajele vor trebui să rezolve un caz în care dintr-o coincidență se văd nevoite să coopereze cu fantome pentru a putea descoperi indicii.

Park Hae Jin îi va da viața lui Cha Cha Woong, un magician carismatic a cărui caracteristică unică este dată de exprimarea unor idei zgârcite, care sunt chiar mai reci decât aspectul său cool. Cu abilitățile sale remarcabile de magie, el cântă la emisiuni și pe mai multe scene și a devenit o super stea în creștere în lumea magicienilor.

Ba mai mult, personajul  Cha Cha Woong are abilitatea secretă de a vedea și de a vorbi cu fantome. Spre deosebire de personajele anterioare din alte drame coreene care poate erau speriate de fantome, el este o figură pricepută care manipulează și folosește fantomele oricât și oricând dorește. Drama va descrie povestea lui Cha Cha Woong care ajunge să fie prins într-un incident imprevizibil.

După ce a impresionat cu rolurile sale diverse în dramele  „My Love From the Star”, „Bad Guys”, „Cheese In the Trap”, „Man to Man” sau „Forest”, telespectatorii sunt curioși să vadă următoarea transformare a lui Park Hae Jin.

Am mai aflat că  noua dramă “From Now On, Showtime!” se află, în prezent, în proces de distribuire a actorilor și există discuții cu postul și programul de emisie. Producătorii au mai spus că vor începe filmările la sfârșitul lunii august.

Vreau să va aduc aminte că cea mai recentă dramă a lui Park Hae Jin, „Kkodae Intern” difuzată de MBC în 2020 i-a adus actorului cel mai râvnit premiu din carieră  — Daesang/ Marele Premiu la  MBC Drama Awards 2020. Chiar a fost prima dată când el a primit acest premiu.

Eu sunt tare curioasă cum va fi interpretarea lui în noua producție “From Now On, Showtime!” și abia aștept să mai aflăm și alte detalii despre ea. Voi ce părere aveți?

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.