6a9e14f3-b044-48d0-a159-e6dfc735bfde

Kim Nam Gil este considerat pentru rolul unui psiholog criminalist într-un nou thriller dramatic

Pe 4 mai, OSEN a anunțat că lui Kim Nam Gil i-a fost atribuit rolul principal pentru noua dramă thriller, „Those Who Read Hearts of Evil” (n.a. „Cei ce citesc inimile răului”, traducere mot-a-mot).

Agenția actorului, Gilstory ENT, a lămurit lucrurile: „Este adevărat că Kim Nam Gil a primit o ofertă pentru a juca în noua dramă, „Those Who Read Hearts of Evil”, dar nimic nu e încă confirmat. În ultima vreme, Kim Nam Gil a primit multe oferte de proiecte pentru a juca în viitoare producții după ce și-a confirmat apariția în „Island” (n.a. – Insula), iar „Those Who Read Hearts of Evil” este unul dintre scenariile pe care le examinează.” Dacă acceptă propunerea, Kim Nam Gil va interpreta rolul unui profiler (n.a. – psiholog criminalist) care privește în adâncul minții umane.

„Those Who Read Hearts of Evil” este bazată pe cartea omonimă scrisă de Kwon Il Yong în colaborare cu Go Na Moo. Aceasta spune povestea primului psiholog criminalist sud-coreean, Kwon Il Yong, iar subiectul ei se bazează mai mult pe cei care îi urmăresc pe criminali, decât pe criminalii în serie propriu-ziși. Cartea se concentrează pe începuturile psihologilor criminaliști din Coreea care au trebuit să se uite înăuntrul inimilor criminalilor monstruoși pe vremea când cuvântul „profiling” nu exista, iar ideea de „psihopat” nu era cunoscută publicului larg. Kwon Il Yong a devenit ofițer de poliție în 1989 și primul psiholog criminalist în anul 2000. El este cunoscut pentru realizarea portretelor psihologice ale câtorva criminali notorii, cum ar fi Yoo Young Chul și Jung Nam Gyu.

Drama va fi scrisă de scenarista Seol Yi Na și va fi difuzată de SBS. O sursă din SBS a afirmat: „Drama „Red Sky” (n.a. – Cerul Roșu) și „Those Who Read Hearts of Evil” vor apărea în a doua jumătate a anului și vor fi difuzate de SBS în zilele de luni și marți.” Sports Donga estimează că „Those Who Read Hearts of Evil” va fi difuzată în luna octombrie, în continuarea dramei „Red Sky,” care va apărea pe micul ecran în august, cu toate că s-ar putea ca difuzarea acesteia să mai sufere modificări din cauza transmisiunilor speciale pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

OSEN afirmă că Kim Nam Gil va începe filmările pentru „Island” după ce va finaliza „Those Who Read Hearts of Evil”, întrucât producția pentru „Island” a fost amânată, iar filmările vor începe în a doua jumătate a acestui an.

Urmăriți-l aici pe Kim Nam Gil în „The Fiery Priest” (n.a. – Preotul Pătimaș)

 

Sursă articol: https://www.soompi.com/article/1467344wpp/kim-nam-gil-in-discussion-to-star-in-new-thriller-drama-as-criminal-profiler

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.