optimize

Starul din „Parasite” Lee Jeong-eun va juca în noua serie produsă de Netflix

Actrița Lee Jeong-eun, care și-a câștigat faima internațională prin rolul ei de menajeră în filmul premiat la Oscar „Parasite”, va juca în viitoarea serie a Netflix, „Juvenile Judgment” (traducere directă).

Agenția actriței, Will Entertainment, a anunțat marți că Lee a acceptat să joace rolul unui judecător pe nume Na Geun-hee în serialul dramatic.

Regizat de Hong Jong-chan, care este responsabil pentru seriile TV de succes, precum „Master’s Sun” și „Live Up to Your Name”, serialul va urmări viața personajelor de la un tribunal pentru minori din district, precum și cazurile care implică tineri infractori. Curtea are parte de o perspectivă nouă, atunci când un nou judecător de elită, Shim Eun-seok (Kim Hye-soo), care are o aversiune puternică față de infractorii minori, este nou numit acolo.

Lee va juca rolul unuia dintre judecătorii de la instanță care se găsește în mod constant în conflict cu Eun-seok, datorită abordărilor lor diferite asupra cazurilor.

 

Aceast serial va fi cel de-al doilea în care cele două actrițe joacă împreună, prima data fiind în filmul „The Day I Died: Unclosed Case”, anul trecut.

 

Actorii Lee Sung-min și Kim Mu-yeol vor juca, de asemenea, în serial în calitate de judecători.

 

Lee Jeong-eun a debutat cu o piesă în 1991, dar abia de curând a intrat în atenția publicului cu un rol minor în seria de mega-hituri, „Mr. Sunshine”. Rolul care a propulsat-o, a venit în filmul din 2019 al regizorului Bong Joon-ho, „Parasite”. De atunci, a jucat în diferite seriale TV și filme, inclusiv în dramele KBS, „ When the Camellia Blooms” și „ Once Again”, care i-au adus premiile de final de an.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.