B.I-2

B.I își face revenirea în lumea muzicii cu albumul ”WATERFALL”

B.I se pregătește pentru întoarcerea sa cu primul său album full-length “WATERFALL”!

Acesta a publicat un poster care anunță toate pregătirile pentru comeback, precum și alte informații legate de album. După o absență de aproape 2 ani, B.I își face revenirea în lumea muzicii, fanii așteptând cu nerăbdare să asculte noile melodii produse de acesta.

După lansarea recentă a noii sale piese “Got It Like That”, o colaborare cu Destiny Rogers și Tyla Yaweh, B.I va lansa la primul său album complet “WATERFALL” pe 1 iunie, la ora 18:00 KST.

Astfel, acesta a dat startul promovării noului album prin lansarea unui film cinematografic pentru “WATERFALL”.

Urmând acest mini film, a fost lansat și un videoclip în care acesta prezintă dance performance-ul melodiei principale.

De-a lungul acestor zile fanii au fost încăntați să vadă diverse spoilere pe care acesta împreună cu compania lui, 131 Label si IOK le-au lansat, postând filme cinematografice pentru fiecare melodie care este inclusă în album.

Pentru piesa ”Daydream” acesta a anunțat că va colabora cu un artist al cărui nume rămâne un mister până în ziua lansării oficiale a albumului.

Împreună cu toate aceste filme cinematografice lansate, acesta a publicat și o serie de postere pentru melodia principala, “illa, illa”.

În urma analizării în detaliu al fiecărui videoclip lansat, fanii au ajuns la concluzia ca melodiile spun povestea vieții lui, iar B.I și-a exprimat prin intermediul muzicii sentimente precum singurătate, neputință, luptă, curaj, încredere în sine, etc. Fiecare melodie reprezinta o parte diferita a lui, iar videoclipul aferent prezintă o parte din viata lui.

Pe data de 1.06.2021, ora 18:00, albumul WATERFALL va fi lansat.

 

Sursa: Soompi

 

 

 

,

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.