06b67d515a7440d3a66adad4f4acc8df

Taemin din SHINee s-a înrolat în armată susținut de membrii trupei

Pe data de 31 mai Taemin din trupa SHINee s-a înrolat în armată, potrivit Soompi.

Acesta, înconjurat de fani și reporteri, a intrat în Korea Army Training Center (Centrul de Instruire a Armatei Coreene) din Nonsan, din provincia Chungcheong de Sud. După ce a primit instrucțiuni militare de bază, Taemin a început serviciul în cadrul armatei coreene.

Pentru a-și lua rămas bun de la Taemin, Key a postat o poză cu membrii trupei SHINee, în care îl vedem pe Taemin cu capul acoperit, fiind acum tuns foarte scurt. Key a scris: „Întoarce-te cu bine!”

                                                                                             Sursă foto: Soompi.com

Minho a postat și el un selfie cu Taemin în mașină în drumul spre centrul de instruire militară. Tot Minho a adăugat la postare și încurajările sale, a scris în engleză: „Sunt mereu de partea ta!”, iar în coreeană a urmat un mesaj ceva mai lung: „Taemin, întoarce-te sănătos și în siguranță. Eu sunt mereu de partea ta, te susțin și țin la tine!”

                                                                     Sursă foto: Instagram

Taemin este cel mai tânăr și ultimul dintre membrii trupei SHINee care se înrolează în armată. Onew, Minho și Key au terminat serviciul militar obligatoriu anul trecut, iar grupul a revenit în atenția fanilor în februarie cu melodia ”Don’t call me”. În luna mai, Taemin a lansat albumul lui solo ”Advice”, înainte de începerea serviciului militar.

Fanii au postat numeroase mesaje de încurajare pentru Taemin, în special pe Twitter, unde au folosit hashtag-ul #DearMyTaemin, în care îi urează să revină sănătos și îl felicită pentru toată munca depusă până acum. Mesajele sunt dovada sincerității și sprijinului fanilor pentru provocarea nouă din viața artistului.

Mai jos puteți citi câteva dintre aceste mesaje ale fanilor pentru Taemin, regăsite și pe Allkpop. Îi dorim și noi lui Taemin să aibă parte de un serviciu militar cât mai sigur și ușor!~~

                                            Sursă foto: Allkpop.com                                                        

                                              Sursă foto: Allkpop.com                                                    

                                              Sursă foto: Allkpop.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.