87705a0af06845c0a8b918a4eb0b27a5

9 solo-uri muzicale masculine, extrem de profunde, care te vor face să reflectezi

Muzica are atât de multă profunzime. Unii soliști de sex masculin au dovedit-o din plin, binecuvântându-ne mereu cu cele mai profunde lansări: fie că este vorba despre albume, EP-uri sau mixtape-uri. Indiferent de format, calitatea este remarcabilă de fiecare dată, iar versurile ne trimit într-o călătorie autoreflexivă.

Este, practic, imposibil să vorbim aici despre fiecare piesă în parte care se potrivește acestei descrieri, dar cei de la soompi.com au realizat o scurtă selecție a câtorva solo-ri masculine profunde, care vă vor face cu siguranță să reflectați (asta dacă n-ați făcut-o deja!).

1. Tablo (Epik High) – “Lullaby for a Cat”

Ai avut vreodată una dintre acele nopți solitare în care doar stai și te gândești la multe lucruri care ți-au afectat viața de-a lungul timpului, într-un fel sau altul? Tablo a avut parte de o astfel de experiență, pe care o descrie în detaliu, într-o manieră frumoasă, prin intermediul versurilor piesei “Lullaby for a Cat”.

2. Zico (Block B) – „Extrem”

Când Zico dă drumul la rime, nu se oprește. Prin intermediul melodiei “Extreme”, artistul face o declarație completă, în care recunoaște cu mândrie numeroasele părți care îl reprezintă și le aduce, astfel, la cunoștință celor care îl atacă mereu fără să știe ce se află în spate. Această piesă este, de fapt, un reminder de a te accepta mereu așa cum ești și de a nu te lăsa preda niciodată negativității și criticilor distructive ale celorlalți.

3. Jackson Wang (GOT7) – „Bullet To The Heart”

Jackson poate fi destul de romantic, dar artistul poate, de asemenea, să înfățișeze durerea ca nimeni altul. Piesa „Bullet To The Heart” descrie rădăcinile unei relații toxice care se ascundeau în spatele vălului iubirii. Practic, cântărețul își folosește replicile pentru a da un exemplu celorlalți pentru a evita să cadă în aceeași capcană. Dacă aveți o relație similară, luați în considerare acest apel de trezire la realitate!

4. G-Dragonul (BIGBANG) – „Untitled, 2014”
Uneori, oamenii renunță la a mai fi prieteni cu cei dragi din varii motive și regretă foarte mult acest lucru după aceea. G-Dragon descrie aceste sentimente exacte prin cântecul său, care-ți face pielea de găină datorită profunzimii și versurilor sale sincere. Acest lucru servește, de asemenea, ca un reminder intim, dar necesar, de a avea grijă de oamenii care ne înconjoară și a fi buni cu ei.

5. Joohoney (MONSTA X) – „Smoky”
Trecând peste stilul cu care ne-a obișnuit deja, cu piesa “Smoky” Joohoney devine brut, real și personal. În videoclipul acestei melodii, artistul cere cu ardoare ajutor pentru a scăpa din atmosfera fumurie care îl ține prizonier. Vorbind despre sentimentul pierdut și lupta pentru a zâmbi, el atinge o problemă comună și, totuși, un subiect încă tabu, în ciuda vremurile pe care le trăim, legat de sănătatea mintală, cu care mulți ar putea relaționa în timp ce ascultă versurile.

6. Bang Yongguk – „Coming Home”
Acest hype beat al lui Yongguk este aici pentru a vă oferi vorbele (cu sensul de încurajări – n.r.) pe care probabil că le-ați căutat. Rapperul subliniază închisoarea pe care unii oameni o construiesc în jurul cuiva, sub iluzia libertății, și vă recomandă să vă creați propria cale și să vă căutați libertatea din interior, eliberându-vă de influența rea ​​a altora. Pe scurt, Yongguk îți cere să te întorci la tine însuți.

7. RM (BTS) – „Moonchild”
Nu este un secret pentru nimeni faptul că RM este “omul cuvintele”. În „Moonchild”, rapperul pune sub lumina reflectoarelor durerile, neîmplinirile sau dezamăgirile care se revarsă asupra unei persoane și faptul că aceasta nu ar trebui să cedeze. În schimb, el îi îndeamnă pe oameni să ajungă la “lumina” pe care o au înăuntrul lor, îndemnându-i să strălucească pentru a cuceri întunericul, la fel cum face luna în fiecare noapte.

8. Ten (NCT) – „New Heroes”
Cea mai bună poveste motivațională vine dintr-o luptă aparent nesfârșită, care naște un rezultat fructuos, iar Ten spune exact această poveste în piesa „New Heroes”. Lupta continuă pentru realizarea visului său și confruntarea cu temerile sale sunt rețeta succesului idolului K-pop, care l-au ajutat să prospere în cariera sa. Și tu poți fi propriul tău erou în orice domeniu dorești, atâta timp cât nu îl iei pe “Nu” în brațe, este mesajul piesei lui Ten.

9. Taemin (SHINee) – „Advice”
Cea mai recentă melodie a lui Taemin este un îndemn pe care toată lumea îl poate recunoaște, admira și respecta. Cântărețul luptă împotriva stigmatizării pe care oamenii o folosesc împotriva lui și se eliberează de toate “cătușele” pe care unii încearcă neîncetat să i le pună. Eliberat și încrezător, el privește cu nonșalanță vorbele meschine ale unora, făcute pe la spatele său, bârfele și zvonurile, în timp ce le închide gura cu această piesă genială. Un lucru este sigur, sfatul lui Taemin fiind să nu vă lăsați pradă bârfelor și intoxicațiilor unora.

“You already know it too, one advicе
I’ll shoot the one advice
Thе more you try to trap me, I’ll go off the rails so take a good look
If you want to see the end, push my buttons
It’s for you, one advice
Best take my own advice” (Advice/English version)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.