ikon

iKON au glumit despre apariția într-o transmisiune live pe YouTube prin intermediul canalului oficial SM C&C

Băieții din iKON și-au întâmpinat fanii cu o transmisiune live specială pe YouTube, în lumina premierei reality-serialului lor original Wavve “iKON’s Type: One Summer Night’!

În această zi, membrii din iKON au început prin a declara: “Este pentru prima dată când facem un live pe YouTube. Dar, chiar dacă este prima dată, suntem pe canalul oficial ‘SM C&C’. Pun pariu că unii oameni se gândesc că trebuie să fie o greșeală”.

Aici, Donghyuk a clarificat: “Este de fapt prima noastră colaborare cu SM C&C.” Între timp, Kim Jin Hwan a arătat spre monitorul care arăta comentariile fanilor și a spus: “Priviți. Cineva a spus: “iKON face parte din SM?”. Dar noi nu suntem în SM, bineînțeles. Cred că cel mai bun mod de a o descrie este o ‘colaborare’.”

După cum au explicat membrii iKON, motivul principal pentru care trupa de băieți de la YG Entertainment își salută fanii prin intermediul canalului oficial SM C&C de pe YouTube este că SM C&C a participat la producția reality-show -ului original Wavve al lui iKON, “iKON’s Type”: One Summer Type’! SM C&C este un partener de producție al platformei de streaming Wavve, participând la programe precum ‘Boys Mental Training Camp’.

Între timp, noul reality-show inedit ‘iKON’s Type: One Summer Night’ este menit să testeze cât de bine se cunosc fiecare dintre membrii iKON între ei, după ce au fost împreună timp de peste 9 ani. Membrii vor petrece timpul împreună, vor mânca împreună, vor dormi împreună și multe altele, în timp ce vor fi plecați într-o călătorie specială de vacanță. Gasiti episoadele pe Wavve.

Sursa: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.