cbfa1498d1304ea9bf54454ab4855027

Kim Min Seok și Nam Gyu Ri vor juca într-o nouă dramă numită “Bloody Romance”

Actorii Kim Min Seok și Nam Gyu Ri au răspuns afirmativ unei noi provocări. Cei doi vor fi protagoniștii unei noi drame care se va numi “Bloody Romance” (titlu care poate fi provizoriu), potrivit unui comunicat Soompi.

Cu această ocazie am mai aflat și alte detalii despre viitoarea dramă. “Bloody Romance” va spune o poveste deosebită, dar foarte  dulce și plină de romantism. Aduce în prim plan subiectul unificării Nord – Sud, întrucât acțiunea se desfășoră între un superstar mondial din Coreea de Sud  care s-a înrolat în armată și un soldat femeie nord-coreeană.

Foto: Soompi

Producătorii dramei au dezvăluit că actorul Kim Min Seok va juca rolul vedetei mondiale numită Lloyd, care are fani peste tot în lume. Deși este o vedetă de talie mondială care a reușit să doboare toate recordurile pe care un artist din Coreea de Sud  le poate avea în  secolul 21, el ajunge să se înrole în armată după ce a fost târât  într-un fel de conspirație. De aici înainte va trăi un vârtej de evenimente neprevăzute.

Anterior, Kim Min Seok a impresionat publicul cu rolurile sale în drame, inclusiv în  „Lovestruck in the City”, „Descendents of the Sun”, „Doctors”, „Defendant” și „Because This Is My Firs Life”. După ce a preluat o varietate de genuri diferite în cariera sa, spectatorii așteaptă din nou transformarea lui Kim Min Seok în acest nout tip de persoanj.

Legat de acest nou proiect, Kim Min Seok a spus: „Sunt pe jumătate îngrijorat și pe jumătate entuziasmat să iau un personaj star mondial, pe care încă nu l-am jucat. Vă rugăm să arătați un interes plin de iubire, deoarece voi face tot posibilul pentru a arăta  un fel de a juca pe care spectatorii îl  pot înțelege cu ușurință și cu care  pot empatiza. ”

Despre frumoasa actriță Nam Gyu Ri pot sa vă zic că va prelua rolul sublocotenentului Baek Young Ok, care conduce a opta armată  din cadrul forțelor speciale  ale  Coreei de Nord. Spre deosebire de aspectul ei frumos, Baek Young Ok are un farmec cinic și o personalitate impecabilă. Prin intermediul personajului  Baek Young Ok, Nam Gyu Ri va prezenta publicului spectator scene de acțiune avansate și o nouă latură a ei ca soldat cu o pregătire avansată.

Actrița a jucat recent în „You Are My Spring”  de la postul coreean  tvN ca vedetă de top Ahn Ga Young și, de asemenea, a captivat anterior spectatorii cu rolul ei în „Kairos” de la MBC și  „The Fair”  2021 de la  tvN.

Am mai aflat că noua dramă “Bloody Romance” că va fi  produsă de JTBC și va avea premiera în prima jumătate  a anului viitor, o dataă anume nu a fost încă stabilită.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.