Ahn-Hyo-Seop-2

Ahn Hyo Seop, despre succesul dramei „A Business Proposal”/ Artistul dezvăluie ce gen de actor vrea să devină

Într-un interviu însoțit de un pictorial recent pentru revista Dazed Korea, Ahn Hyo Seop a reflectat asupra carierei sale de actor din ce în ce mai înfloritoare, dar și asupra obiectivelor sale de viitor!

În timp ce Ahn Hyo Seop s-a așezat să discute despre starea sa actuală de spirit, jurnalistul care i-a luat interviul a subliniat că actorul a pozat anterior pentru Dazed Korea în urmă cu cinci ani, în 2017. Vedeta din drama „A Business Proposal” și-a amintit râzând: „Ca să fiu sincer, chiar nu știam nimic pe atunci. Cum arăta fața mea, pentru ce fel de ipostază ar trebui să optez. Eram cu adevărat în stadiul de debutant. Dar astăzi m-am simțit foarte confortabil și m-am distrat foarte mult în timpul filmării. Simt că, fără să-mi dau seama, cresc treptat și îmi îmbunătățesc (aparițiile – n.r.) în moduri noi pe măsură ce înaintez în vârstă”.

Când a fost întrebat cum spera că va fi perceput ca actor de publicul larg, Ahn Hyo Seop a răspuns: „Un actor pe care vor să-l vadă? Acest lucru este puțin vag, dar când eram tânăr, aveam senzația că sunt câțiva actori care pur și simplu îmi plăceau. Nu neapărat din cauza aspectului lor sau pentru că aveau o voce grozavă, ci pentru că pur și simplu mi-au plăcut și astfel am vrut să văd filmele sau dramele în care apăreau. Dacă încerc să explic motivul [de ce mi-au plăcut], este un sentiment care este foarte greu de explicat”.

„Deși este simplu, vreau să devin un actor pe care oamenii vor să-l vadă mereu”, a continuat el. „Acel gen de actor”, a continuat acesta.

În ceea ce privește succesul enorm al ultimei sale drame, „A Business Proposal”, Ahn Hyo Seop a remarcat: „Am primit atât de multă dragoste din cauza acestei drame, încât m-a făcut să vreau cu adevărat să răsplătesc toată  dragostea. Nu există atât de multe moduri în care pot răsplăti dragostea, dar vreau să creez roluri grozave în proiectele extraordinare, astfel încât să pot atinge și mai mult inimile spectatorilor și să le aduc și mai multă bucurie”.

În ceea ce privește planurile de viitor, Ahn Hyo Seop a declart: „Ar putea fi o perioadă scurtă de timp pentru unii și o perioadă lungă de timp pentru alții, așa că nu le pot spune oamenilor să aștepte. Dar, pe măsură ce fiecare își trăiește propria viață, voi reapărea la un moment dat – și vreau să le transmit oamenilor că sper că viața lor este plină de fericire în acest interval până la [întoarcerea mea]”.

Interviul complet al lui Ahn Hyo Seop este disponibil în numărul de mai al revistei Dazed Korea.

Mai multe fotografii din pictorialul incendiar le regăsiți chiar mai jos!

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.