Coming soon: Descendants of the Sun

Pe 24 februarie, chiar de “Dragobete”, va avea premiera o drama foarte asteptata de iubitorii de K-drame din intreaga lume. Este vorba despre serialul “Descendants of the Sun/태양의 후예”, care o readuce pe micile ecrane pe indragita. De fapt, aceasta drama reprezinta comeback-ul lui Song Joong Ki pe micul ecran dupa efectuarea celor doi ani de serviciu militar. Serialul va avea 16 episoade si va fi difuzat de canalul KBS2 in fiecare miercuri si joi de la ora 22:00 (ora locala). Serialul este regizat de Lee Eung Bok, dupa un scenariu de Kim Eun Sook si Kim Won Suk.

4627_DescendantsoftheSun_Nowplay_Small

Povestea:
Trupele de menținere a păcii ale ONU (rol deținut de Departamentul de Operatiuni de Mentinere a Pacii – “un instrument unic și dinamic dezvoltat de ONU ca o modalitate de a ajuta țările sfâșiate de conflicte pentru a crea condițiile necesare unei păci durabile” – n.r.) sunt expediate catre Uruk, o tara sfasiata de razboi (tara fictiva din Europa de Est – n.r.). Aici, capitanul Yoo Shi Jin (Song Joong Ki), liderul echipei Unității speciale de comanda de razboi, o întâlnește pe Kang Mo Yun (Song Hye Kyo), un medic voluntar din cadrul echipei „Medici Fără Frontiere”. Cei doi sunt nevoiti sa lucreze in paralel in zonele lovite de catastrofe si boli, astfel ca ajung sa se indragosteasca unul de celalalt. Cum va evolua povestea lor, ramane de vazut.

descendants_of_the_sun-01_0nha-cua-my-nam-hau-due-mat-troi-tro-thanh-diem-du-lich-hut-khach

Alaturi de Song Joong Ki si Song Hye Kyo, ii puteti vedea si pe Jin Goo (Seo Dae Young in serial), cunoscut in special datorita rolurilor din „Falling for Innocence” (jTBC, 2015), „Advertising Genius Lee Tae Baek” (KBS2, 2013), „Athena: Goddess of War” (SBS, 2010) – scurta aparitie, „Swallow the Sun” (SBS, 2009), si Kim Ji Won (Yoon Myung Joo), pe care o stiti din “Hidden Identity” (tvN ,2015), “One Sunny Day” (LINE TV, 2014), “Gap Dong” (tvN, 2014), “Why I’m Getting Married” (KBS2, 2014), “The Heirs” (SBS, 2013), “Looking Forward to Romance” (KBS2, 2013) sau „To the Beautiful You” (SBS, 2012).

descendants-of-the-sun-leads

O aparitie mult-asteptata este si cea a lui Onew – 온유 (Lee Chi Hoon in serial). Cu numele adevarat de Lee Jin Ki (이진기) si doar 27 de ani la activ, Onew este cantaret, dansator, actor, compozitor, model, prezentator, iar sirul calitatilor sub care este cunoscut in viata publica poate continua. Unde mai pui ca acesta este liderul si vocalistul principal al trupei SHINee. Lasand la o parte scurtele aparitii avute in cateva drame, rolul din “Descendants of the sun” este al doilea cel mai important rol al sau de pana acum, dupa cel din “Royal Villa” (jTBC, 2013).

Un alt actor foarte drag mie, pe care il veti revedea in “Descendants of the sun”, este Kang Shin Il – 강신일, care joaca rolul tatalui lui Yoo Shi Jin in serial.

In alte roluri:
• Jo Woo Ri – Doctor Jang
• Hyun Jyu Ni – Doctor Pyo
• Jo Jae Yoon – Jin Young Soo
• Kwak In Joon – Lee Han Soo
• Seo Jung Yun
• Kim Byung Chul
• Lee Seung Joon
• Lee Yi Kyung
• Jun Soo Jin

Scurte aparitii:
• Lee Kwang Soo (pe care il stiti din “It’s ok, it’s love”
• Park Eun Yeong (박은영)

Sursa text: http://www.koreandrama.org

Traducere: 한사랑




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.