Platoul de filmari al productiei ‘Descendants of the sun’ se deschide ca atractie turistica

 Platoul de filmari al seriei de televiziune sud coreene “Descendants of the sun” s-a deschis pentru public in Taebaek vineri, 12 august, atragand turisti atat locali cat si internationali, datorita popularitatii globale a serialului. Potrivit agentiei Yonhap, platoul de filmare este o restaurare a partii militare din Taebaek din “Descendants of the sun”. Primaria din Taebaek, provincia Gangwon, a investit aproximativ de 270 milioane won ($245,000) in acest proiect.

AEN20160812008100315_03_i

                                                          Scena din ‘Descendants of the sun’, lansata de KBS,

                                                            cu actorul Song Joong Ki si actrita Song Hye Kyo.

AEN20160812008100315_04_i

                                                        Un vizitator exploreaza platoul de filmari din Taebaek

                                                             al ‘Descendants of the sun’, in uniforma militara,

Lansat pe canalul local KBS pe 24 februarie, productia de miercuri si joi spune povestea de dragoste dintre doctorita Kang Mo Yeon (Song Hye Kyo) si capitanul de armata Yoo Shi Jin (Song Joong Ki), in tara fictiva macinata de razboi, Uruk. Platoul de filmare din Taebaek este locatia unde, in serialul de 16 episoade, si-a desfasurat activitatea echipa medicala condusa de Kang si echipa militara condusa de Yoo.

 Locatia turistica, situata la 271 km est de Seul, le ofera vizitatorilor posibilitatea sa  exploreze tabara medicala si baza militara purtand costume cu acelasi design ca cele purtate de actori in timpul filmarilor, tabara militara fiind echipata cu uniforme si cizme de lupta, casti antiglont, paturi militare si curele cu munitie. In afara taberei sunt stationate camioane militare si un elicopter. Orasul ia in considerare o replica a unui tanc, de asemenea.

Alaturi de baza militara din Taebaek, se afla centrala electrica din Uruk, distrusa de un cutremur. Pana in 2018, orasul Taebaek planuieste sa investeasca 13,1 miliarde woni in construirea de restaurante, depozite de mancare fermentata, replica unei mine si un parc.

AEN20160812008100315_05_i

                                                                 Berete purtate de catre soldatii din serial

Sursa text: http://english.yonhapnews.co.kr

Traducere: Iscu Claudia Mihaela




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.