Shin Min Ah si Lee Je Hoon vor juca rolurile principale din urmatoarea drama de la tvN?

Dupa mai multe cautari, postul tvN a dezvaluit pe cine a ales sa joace in rolurile principale durmatoarea drama “Tomorrow With You” (titlu provizoriu). Astfel, cei de la tvN au declarat de curand ca actrita Shin Min Ah si actorul Lee Je Hoon au fost confirmati pentru rolurile principale din drama care este programata sa aibe premiera in 2017.

LJH_SMA1a
“Tomorrow With You” este prezentat ca fiind genul fantezie-romantic, o poveste cu nabadai ce se va axa pe viata unui calator in timp si a sotiei sale. Aceasta drama va fi regizata de Yoo Jae Won, cel care s-a aflat in spatele productiilor “Oh My Ghostess” si “King of High School”, iar scenariul este semnat de Ha Sung Hye, care s-a ocupat si de drama “Beyond the Clouds” si filmul “All About My Wife.”

Lee Je Hoon, actorul pe care l-am putut vedea anul acesta in drama ”Signal” va interpreta rolul unui manager al unei companii de investitii imobiliare care, surprizator, se dovedeste a fi un calator in timp. Shin Min Ah va juca rolul sotiei sale, un fotograf de 30 de ani care se va confrunta cu probleme cand va afla adevarata identitate a sotului ei.
Esta stabilit deja ca aceasta drama va fi pre-produsa inainte de a fi difuzata. Echipa de productie va incepe filmarile in luna septembrie si se spune ca “Tomorrow With You” va fi prima drama marca tvN care va fi difuzata in 2017 in zilele de vineri si sambata.

Sursa: soompi.com

Sursa foto: www.dramabeans.com

Traducere: Daniela Coman




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.