Un festival cu mancare coreeana se va deschide saptamana viitoare, in Seul

Un festival cu mancare traditionala coreeana, cunoscuta in limba coreeana ca Hansik, va avea loc in Seul saptamana viitoare, evenimentul facand parte dintr-o campanie a guvernului de a promova Hansik in comunitatea mondiala, informeaza Yonhap.

Potrivit Ministerului Agriculturii, Alimentatiei si Afacerilor Rurale, World Hansik Festival 2016, cu spectacole de gatit organizate de chefi celebri, un concert K-pop si Saptamana Restaurantului Coreean, printre alte evenimente, se va desfasura la Hotel Westin Chosun, Centrul Cultural Hansik si alte locatii din centrul Seulului, intre 27 septembrie si 1 octombrie.

aen20160921008200320_01_i-1

Edward Kwon, un chef celebru care a servit, in trecut, la Hotelul Burj al-Arab, din Dubai, si alti chefi coreeni faimosi au fost alesi pentru a-si demonstra talentul in ale bucatariei coreeane nou dezvoltate la ceremonia de deschidere de de la Westin Chosun, pe 28 septembrie. Printre aceste preparate se va afla si salata de bibimbab, un deliciu ce trebuie neaparat incercat. Aceleasi surse au spus si ca 50 de restaurante din Seul vor oferi o varietate de feluri de mancare coreene facute din ingrediente locale, in timpul Saptamanii Restauranului Coreean.

Hansik a atras o atentie fara precedent in intreaga lume datorita popularitatii culturii pop coreene si emisiunilor de gatit. In plus, multe diete coreene incep sa devina cunoscute peste hotare datorita beneficiilor pentru sanatate, cateva celebritati coreene aducand felurile lor de mancare in atentia fanilor internationali.

Sursa text si foto: http://english.yonhapnews.co.kr/

Traducere: AleMiRa




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.