BTS scrie istoria in Las Vegas si pleaca acasa cu un premiu Billboard Music

Trupa sud-coreeana de baieti Bangtan Boys, cunoscuta mai degraba sub numele de BTS, a castigat aszi-noapte un premiu Billboard Music, devenind astfel primul grup K-pop recunoscut cu un astfel de premiu la ceremonia organizata la T-Mobile Arena din Las Vegas, informeaza agentia de stiri Yonhap. Considerat a fi cel mai mare succes inregistrat pana in prezent de populara tupa de K-pop, baiatii de la BTS au plecat acasa cu premiul Top Social Artist, pe care l-au „suflat” fara nicio problema de sub nasul veteranilor Justin Bieber, Selena Gomez, Ariana Grande si Shawn Mendes, nominalizati la aceeasi categorie.

In discursul sustinut cu acest prilej, Rap Monster, liderul trupei (si preferatul meu), le-a multumit fanilor pentru dragostea si suportul lor. „Va iubesc si va multumesc. Vom incerca sa devenim un grup mai bun”, a afirmat artistul, potrivit sursei citate. De altfel, de indata ce grupul a fost anuntat castigatorul categoriei mentionate mai sus, o explozie de urale a izbucnit din randul spectatorilor.

Potrivit organizatorului premiilor, castigatorul a fost ales pe baza vanzarii de albume si cantece digitale, streaming, radio airplay, turnee si implicare sociala timp de un an, incepand din data de 18 martie anul trecut, precum si datorita rezultatului unui vot global online, iar mobilizarea ARMYs, fanii BTS, a fost exemplara din acest punct de vedere.

Si daca tot vorbeam mai sus de premeiere, evenimentul din acest an a marcat de fapt prima ceremonie Billboard Music Awards dedicata acestei categorii, ce a avut loc efectiv pe scena. De la prima editie din 2011 si pana la editia de anul trecut, castigatorul la aceasta categorie era anuntat pe un site web.

Cei 7 membri ai BTS se bucura de o prezenta puternica in mediul on-line, respectiv pe Twitter and Instagram. Drept dovada, in martie, anul trecut, revista Forbes i-a desemnat cei mai renumiti artisti. Patru albume ale grupului, printre care “Spring Day” si “You Never Walk Alone”, au dat peste cap topul Billboard 200, o realizare uluitoare pentru un grup K-pop care canta in limba coreeana si isi promoveaza rareori albumele in America, mai arata sursa citata. (한사랑)




There is 1 comment

Add yours
  1. Elena

    Nu-mi place formularea “”cel mai mare succes inregistrat pana in prezent”” . Este un premiu important castigat in America . La fel de mari succese si poate la fel de importante , daca nu chiar mai importante , sunt si premiile lor obtinute in Asia . Felicitari trupei pentru toate premiile lor de oriunde !


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.