Third-Rate-My-Way-Poster1

“Third-Rate My Way” noua productie de la KBS2

Se pare ca a venit iar perioada noilor productii. Pe unul dintre cele 3 posturi mari coreene, mai exact pe KBS2, in seara asta (22 mai) se va difuza un serial mult asteptat de fani. Este vorba despre “Third-Rate My Way” (mai este cunoscut sub denumirea “Fight for My Way”/ 마이웨이). In rolurile principale vom vedea 2 actori tineri si talentati, Park Seo Joon si Kim Ji Won, care vor sa ne destinda zilele de luni si marti. Serialul va avea 20 de episoade si va aduce in prim-plan viata de zi cu zi a oamenilor care au un vis, dar si o poveste de dragoste. De productia acestei drame s-a ocupat regizorul Lee Na Jung si  scenariul poarta  semnatura lui  Im Sang Choon.

Drama “Third-Rate My Way” este una romantica si spune povestea unor  oameni care lupta pentru visele lor in ciuda faptului ca se confrunta cu multe provocari si greutati, elemente ale unei realiati dure care incearca sa ii “doboare”.

Serialul ne spunea povestea din zilele de scoala in care  Ko Dong Man, rol interpretat de Park Seo Joon, practica Taekwondo. In prezent, el isi petrece viata lucrand pe contract si scopul lui este sa obtina titlul UFC. In acelasi timp,  Choi Ae Ra (personaj jucat de Kim Ji Won) isi doreste foarte tare sa devina reporter, dar in urma unor lucruri intamplate renunta la acest vis. Timpul trece si ea ajunge sa lucreze la biroul de informatii al unui magazin. Cum se vor intatalni cei doi si ce poveste se va infiripa intre ei ramane sa descoperim noi de azi inainte.

Distributie:

Distributie principala:

Park Seo Joon – Ko Dong Man
Kim Ji Won – Choi Ae Ra
Ahn Jae Hong – Kim Joo Man
Song Ha Yoon – Baek Seol Hee

Alti actori:

Pyo Ye Jin – Ye Jin
Lee Elliya – Hye Ran
Kim Sung Oh – Jang Ho
Chae Dong Hyun – Yang Tae Hee

Aparitii:

Choi Woo Sik – Moo Bin
Kwak Dong Yeon –fostul iubit a lui Ae-Ra
Hwang Bo Ra – Chan Sook
In Gyo Jin

Park Seo Joon  este un actor foarte talentat si cunoscut publicului din mai multe productii precum dramele: “Hwarang” (KBS2/2016-2017), “She Was Pretty”(MBC /2015), “Kill Me, Heal Me” (MBC/2015), ”Mama” (MBC/2014)” si “Witch’s Romance”  (tvN / 2014).

Kim Ji Won este o tanara actrita pe care sigur ati remarcat-o din urmatoarele drame: “Descendants of the Sun” (KBS2 / 2016), ”Hide Identity”  (tvN / 2015), ”Gap Dong”  (tvN / 2014), ”The Heirs”  (SBS / 2013) si ”To The Beautiful You” (SBS/2012).

Curiozitati:

  • Actritei Chun Woo Hee i s-a oferit un rol in aceasta drama, dar a refuzat.
  • Cum in ziua de azi ratingul conteaza foarte mult, la conferinta de presa unde au participat actorii din aceasta drama au fost intrebati ce promisiune fac fanilor in caz ca drama atinge un anumit rating. Actorul Kim Sung Oh a sugerat ca daca drama ajunge la 30%,  protagonistii Park Seo Joon si Kim Ji Won ar trebui sa se casatoreasca. Iar daca ajunge la 20%, cealalta pereche din serial, Ahn Jae Hong si Song Ya Yoon ar trebui sa se casatoreasca. In mod evident aceasta remarca este o gluma la care toti cei de fata s-au amuzat.
  • Tot legat de subiectul rating-ului, Park Seo Joon a facut o promisiune mai realista. El a zis ca va face un tur in Busan cu fanii dramei daca aceasta va ajunge la 30%. (In Busau s-au filmat mare parte din scenele dramei.)

Pana apare primul episod, va invit sa urmariti cateva filmulete:

Trailer 1: https://www.youtube.com/watch?v=Zn_rxazCkMk

Trailer 2: https://www.youtube.com/watch?v=nGqvWYI06y4

Trailer 3: https://www.youtube.com/watch?v=51TVDwCV1z8

Trailer 4: https://www.youtube.com/watch?v=KkHHVcRf_iA

Atat am reusit sa aflu despre aceasta drama. Eu cred ca o sa fie tare amuzanta si sper sa ii acordati o mica sansa. Vizionare placuta!

Surse: koreandrama.org, asianwiki.com

Autor: Daniela Coman

    

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.