Song-Joong-Ki-Song-Hye-Kyo1

Song Joong Ki si Song Hye Kyo, primele declaratii despre casatorie prin intermediul unor postari

Cuplul Song-Song a surprins fanii din intreaga lume cu un anuntul despre viitoarea lor nunta din aceasta toamna, anunt facut public pe data de 5 iulie, informeaza site-ul Soompi.com.

Vestea uimitoare a venit dupa raspandirea zvonurilor recente despre intalnirile lor. Cei doi actori coreeni de top s-au intalnit pe platoul de filmare de la serialul “Descendentii Soarelui” si multi fani au observat chimia puternica a cuplului transmisa prin intermediul micului ecran.

In aceeasi zi cu anuntul, o cunostinta apropiata a celor doi actori a dezvaluit: “Au inceput sa aiba sentimente unul pentru altul inainte de a fi difuzat “Descendentii Soarelui”. Drama a fost pre-produsa, astfel incat au inceput sa filmeze in a doua jumatate a anului 2015.”

“La începutul anului trecut, Song Joong Ki a adus in secret unele gustari la o sedinta foto a lui Song Hye Kyo. Era chiar inainte ca serialul lor sa inceapa sa difuzeze, asa ca personalul s-a intrebat de ce a venit el”, a adaugat cunostinta.

O alta presupusa cunostinta a declarat ca Song Joong Ki si Song Hye Kyo s-au insotit uneori cand aveau programe internationale. Inainte ca relatia lor sa inceapa, Song Hye Kyo a simtit putina reticenta fata de actor, dar, in cele din urma, a fost cucerita de sinceritatea lui Song Joong Ki.”

Cunostinta a explicat: “Song Joong Ki si Song Hye Kyo nu au incercat cu adevarat sa-si ascunda relatia de oamenii din jurul lor. Ei au spus mai intai apropiatilor si daca altcineva a intrebat despre asta, nici nu au afirmat, dar nici nu au negat.”

Apoi a fost dezvaluit ca actorii nu au dorit ca stirile despre intalnirile lor sa fie facute publice de mass-media, pentru ca au vrut sa fie ei primii care le spus fanilor despre relatia lor, astfel ca Song Joong Ki si Song Hye Kyo au vorbit despre viitoarea lor casatorie prin intermediul unor postari pe conturile lor de fan cafe.

Conform Soompi, Song Joong Ki a scris: “Recent am avut onoarea de a participa la o productie care sa ma lase sa straluceasc. A fost o experienta atat de uimitoare pentru mine, pentru ca am primit atat de multa iubire nemeritata. In acea perioada, am castigat o prietena foarte pretioasa care, in cele din urma, a devenit iubita mea.

La inceputul anului 2017, am promis sa ne petrecem viata impreuna. Pentru a incepe o noua viata in care putem trece prin momente dificile impreuna, Song Hye Kyo si cu mine am decis sa ne casatorim in ultima zi a lunii octombrie.

Cred ca multi dintre fanii mei iubitori au fost surprinsi de stirile bruste. Am vrut sa le spun tuturor mai devreme, dar trebuia sa fiu prudent, deoarece era o decizie care implica doi oameni si familiile lor. De asemenea, nu am vrut sa fac probleme oamenilor implicați in viitorul meu film. Sper ca veti intelege! Promit sa-mi traiesc viața ca un mare actor si un cap de incredere al familiei mele. Sper ca veti continua sa sprijiniti relatia noastra. Multumesc!”

Song Hye Kyo a scris si ea fanilor ei, spunand: “Cred ca multi dintre voi ati fost surprinsi de vestea brusca. Poate pare ca nu am avut consideratie pentru fanii mei, dar sper ca veti intelege intentiile mele.

La inceput, Joong Ki a fost un coleg care a facut echipa buna cu mine. Pe masura ce lucram la o productie impreuna, am descoperit ca avem multe lucruri in comun si ca putem vorbi despre orice. Pentru ca era un bun prieten si coleg, am continuat sa pastram legatura chiar si dupa ce drama s-a incheiat.

In timp, credinta si increderea pe care mi le-a aratat Joong Ki m-au ajutat sa-mi imaginez un viitor cu el. Am fost recunoscatoare ca a avut sentimente atat de autentice pentru mine si am putut, de asemenea, sa-mi confirm sentimentele pentru el.

Am vrut sa impartasesc vestile despre casatoria mea cu fanii mei prima data, dar a trebuit sa fiu atenta, pentru ca nu a fost doar decizia mea. Ma simt nelinistita anuntand vestea dintr-o data, dar am incredere ca fanii mei ma vor sprijini. Continuati sa ma sprijiniti asa cum ati facut pana acum! Va multumesc pentru ca ati asteptat si ati crezut in mine!

Noi doi vom trai fericiti, asa ca dati-ne binecuvantarea voastra! Multumesc!” (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.