poster3_1024_1

Seria “School” continua cu un nou proiect intitulat “School 2017”

Se pare ca postul de televiziune KBS considera ca este timpul sa apara un nou sezon din seria “School”. In aceasta seara, 17 iulie, are premiera cel mai nou proiect al acestei serii, si anume “School 2017”, ce va fi transmis in fiecare luni si marti de la ora 22:00 (ora coreeana) si care este de genul scoala si mister.

Pe 29 septembrie 2016, o sursa de la KBS confirma ca “School 2017” se pregatea pentru a fi emis in vara anului 2017. De acest serial sunt responsabili  producatorul Lee Geon Joon si regizorului Park Jin Seok, iar scenariul poarta semnatura lui Im Soo Mi.

Dupa succesul “School 2013” si “Who Are You: School 2015” anticiparea pentru “School 2017”, ce marcheaza continuarea de la cel mai recent sezon al seriei, aparut anul trecut, este mai mare ca oricand.

Poveste:

Incepand cu anul 1999, seria “School” s-a ocupat de grijile si problemele studentilor in scoala. Timp de 18 ani, seria a reflectat cu exactitate modul in care aceste grijile si problemele s-au schimbat de-a lungul anilor, facand spectatorii capabili sa ramana fideli acestei serii.

Este de asteptat ca acest nou serial de 16 episoade (urmeaza a fi confirmate) sa prezinte povestile realiste ale scolii in acelasi mod pe care seria il foloseste de ani de zile.

 Drama va spune povestea unor elevi de liceu in varsta de 18 ani, care sunt apreciati in functie de rezultatele din clasamentul scolar. In ciuda frustrarilor lor, ei afla cum sa-si  croiasca propriul drum in aceasta lume, care pare sa fie un ciclu stagnat de scoala si acasa.

Distributia principala:

Kim Se Jung – Ra Eun Ho
Kim Jung Hyun – Hyun Tae Woon
Jang Dong Yoon – Song Dae Hwi
Seol In Ah – Hong Nam Joo

Personalul didactic:

Han Joo Wan – Shim Kang Myung
Han Sun Hwa  – Han Soo Ji
Kim Eung Soo –  Yang Do Jin
Lee Jae Yong  – Goo Young Goo
Park Chul Min –  Park Myung Duk
Jo Mi Ryung  – Jang So Ran

Studentii:

Kim Ro Woon –  Lee Shyoo
Park Se Wan – Oh Sa Rang
Seo Ji Hoon – Yoon Kyung Woo
Ha Seung Ri – Hwang Young Gun
Kim Hee Chan – Kang Hee Chan
Choi Sung Min – Han Duk Soo
Hong Kyung – Won Byung Goo
Han Bo Bae – Seo Bo Ra
Jang Se Hyun – Ra Tae Shik

Parintii:

Min Sung Wook – Jung Joon Soo
Sung Ji Roo – Ra Soon Bong
Kim Hee Jung – Kim Sa Boon
Lee Jong Won – Hyun Kang Woo

 

Actori

Kim Se Jung este o tanara actrita aspiranta, care este membra trupei K-pop “Gugudan” si fosta membra a grupului K-Pop “I.O.I”.

Aceasta va interpreta rolul lui Ra Eun Ho care incearca sa obtina o admitere speciala la facultate cu “webtoon” -ul ei. Se va ocupa, de asemenea, cu parul si machiajul studentilor, acum ca reglementarile liceelor coreene privind coafurile au fost slabite. Acesta este primul ei rol intr-o drama.

Kim Jung Hyun este un tanar actor care a debutat cu filmul “Getting a Orientation” in 2013. De atunci a aparut in mai multe filme si drame, printre care “Rebel: Thief Who Stole the People” (MBC, 2017), “Ice Binggoo” (MBC, 2017), “Jealousy Incarnate” (SBS, 2016).

Jang Dong Yoon este un actor ce a debutat in emisiunea de televiziune “Game Development Girls” in 2016. Pe acesta ati mai avut ocazia sa il vedeti in drama “Solomon’s Perjury (jTBC, 2016)”.

Seol In Ah  este o tanara actrita care a debutat cu un rol mic in drama “Producer” (KBS2, 2015). Ulterior a aparut in “The Flower in Prison” (MBC, 2016) si “Strong Woman Do Bong Soon” (jTBC, 2017).

Curiozitati:

  • Initial, rolul principal feminin i-a fost oferit lui Kim Yoo Jung, dar aceasta a refuzat.
  • Preia slotul de timp ocupat anterior de “Fight for My Way”.
  • Prima citire a scriptului a avut loc pe 19 iunie 2017 la cladirea KBS Annex din Yeuido, Seoul, Coreea de Sud.
  • Kang Min-Hyuk (“CNBLUE”) va face avea o aparitie cameo in ep.1. Pentru aparitia sa cameo, Kang Min-Hyuk va juca rolul studentului Jong-Geun. El este (Kim Se-Jeong) prima iubire a lui Eun-Ho si incearca sa o motiveze pentru a-si ridica notele, astfel incat sa poata intra la aceeasi universitate de prestigiu pe care  el o frecventeaza.

Daca pana acum nu v-am facut curiosi, va invit sa vedeti si cateva filmulete:

Trailer I: https://www.youtube.com/watch?v=FMBfd6mB2Lg

Trailer II: https://www.youtube.com/watch?v=pzTPNoh8L_E

Trailer III: https://www.youtube.com/watch?v=5Wt7ZXVJXTc

Acestea fiind spuse, inchei aici prezentarea acestei drama si va urez vizionare placuta! (Corina Stan)

Material realizat din surse combiante




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.