20197204_1413498688685737_1365460030_n

Noua drama de la MBC “The King Loves“ cu Im Shi Wan si Yoon Ah a avut premiera azi

A venit timpul sa ne mai facem loc in lista  serialelor  de vazut pentru inca o drama.  Este vorba despre “The King Loves“  (“왕은 사랑한다”) care a avut premiera mult asteptata azi, 17 iulie  2017. Va putea fi vazut pe postul coreean MBC, in fiecare zi de luni si marti de la ora 22:00 (ora coreeana). Va fi genul istoric, romantic si melodrama si in prim plan il vom putea urmari pe Im Shi Wan si Yoon Ah in 4o de episoade a cate 35 de minute fiecare.   Companiile  care s-au ocupat de productia acestei drame au fost U-Story9 si Tencent, regizorul fiind Kim Sang Hyup iar scenariul a fost realizat de Song Ji Na, Park Chan Kyung, No Sun Jae.

Poveste

“The King Loves” este o drama 100% pre-produsa. Filmarile pentru ea au inceput in noiembrie 2016 si s-au finalizat pe 15 iunie 2017. Scenariul acestei drame a fost inspirat de romanul cu acelasi nume, scris de Kim Yi Ryung care a fost publicat pentru prima data pe 19 august 2011 de catre Paranmedia.

In prim- planul povestii il avem pe Wang Won, (rol interpretat de Im Shi Wan) care e  Print Mostenitor  in timpul dinastiei Goryeo. El are o infatisare frumoasa dar si o dorinta imensa pentru a detine puterea. In acelasi timp il vom urmari si pe prietenul sau din copilarie, Wang Rin (pe care Hong Jong Hyung il va interpreta). Acesta este aliatul sau de incredere dar si   garda  lui de corp. Cei doi o vor intalni pe Eun  San (rolul jucat de Im Yoon Ah), fiica frumoasa a celui mai bogat om din regat si vor deveni prieteni inseparabili. O data cu trecerea timpului cei doi prieteni Won si Rin se indragostesc de Eun San. Oare ce se va intampla cu prietenia si dorintele lor in aceasta situatie ? Pe cine va alege Eun San pana la urma ramane sa descoperim noi de acum in colo urmarind episoadele  din „The King Loves”.

Distributie

Distributie principala:

Im Shi Wan – Wang Won
– Yoon Chan Young – Wang Won ( versiunea mai tanara)
Im Yoon Ah – Eun San
– Lee Seo Yeon – Eun San ( versiunea mai tanara)
Hong Jong Hyun – Wang Rin
– Nam Da Reum – Wang Rin ( versiunea mai tanara)
Oh Min Suk – Song In

Oamenii din jurul lui  Wang Won:

Jung Bo Suk – Regele  Chungnyeol
Jang Young Nam – Regina Jangmok
Uhm Hyo Sup – Lee Seung Hyoo
Park Hwan Hee – Dan
Jae Ho – Jin Quan
Ki Do Hun – Jang Eui

Oamenii din jurul lui  Eun San

Lee Ki Young – Eun Young Baek
Park Ji Hyun – Bi Yeon
– Song Soo Hyun – Bi Yeon ( versiunea mai tanara)

Oamenii din jurul lui  Wang Rin

Kim Ho Jin – Wang Young
Yoon Jong Hoon – Wang Jeon

Oamenii din jurul lui Song In

Choo Soo Hyun – Ok Boo Yong

Alti actori:

Choi Jong Hwan – Song Bang Young
Ahn Se Ha – Gae Won
Kim Kyung Jin – Yeom Bol
Kim Jung Wook
Kim Byung Choon

 

Actori

Im Shi Wan a fost cantaret, membru al trupei ZE:A. El si-a dorit o cariera in actorie si si-a demonstrat pe deplin talentul prin  urmare a primit foarte multe laude pentru prestatiile sale. El este cunoscut din  aparitii speciale in dramele: “Misaeng: Incomplete Life” (tvN/2014), ”Triangle” (MBC/2014), “Pure Love” (KBS2/2013),”Reply 1997” (tvN/2012),”Standby” (MBC/2012).

Im Yoon Ah este cantareata si membra a trupei de fete Girls’ Generation (SNSD). O veti recunoaste cu siguranta din mai multe roluri in productii ca:”The K2” (tvN / 2016),”Prime Minister & I”  (KBS2 / 2013-2014),”Love Rain”  (KBS2 / 2012) “Cinderella Man” (MBC / 2009).

Hong Jong Hyun face parte dintr-o generatie de actori care la origini au fost manechini si s-au remarcat prin infatisarea lor. Cu trecerea timpului insa Hong Jong Hyun a demonstrat ca nu este doar un “flower boy” si a obtinut roluri importante in mai multe drame precum:“Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”(SBS/ 2016),”Mama” (MBC/2014),”Her Lovely Heels” (SBS Plus/2014),”Dating Agency: Cyrano” (tvN/2013),”Jeon Woo-Chi”(KBS2/2012-2013),”Dear You”(jTBC/2012), “Hero”(OCN/2012),”Wild Romance”(KBS2/2012),”Vampire Idol”(MBN/2011-2012) “Warrior Baek Dong Soo” (SBS/2011).

Curiozitati:

  • In productia acestei drame a investit si compania chineza Tencent
  • Acesta este ultimul proiect inainte de inrolarea actorului  Im Shi Wan in armata in acest an.
  • “The Kin Loves” va lua locul dramei difuzate anterior de MBC si anume
    “Lookout”
  • Prima citire a scenariului a avut loc pe 21 decembrie 2016 la sediul MBC  din Sangam

Daca inca nu v-am convins cu aceste randuri, va invit sa vedeti aici si cateva filmulete de prezentare:

Trailer 1: https://www.youtube.com/watch?v=-zxThUc3ZvU

Trailer 2:  https://www.youtube.com/watch?v=q15n1xm0NqQ

Sper ca v-a placut aceasta scurta prezentare si veti acorda o sansa dramei “The King Loves”. Va doresc vizionare placuta!

Surse: koreandrama.org, asianwiki.com

Autor: Daniela Coman

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.