Seoul

CNN a numit orasul Seul drept cel mai minunat oras din lume!

Iata cele 10 motive pentru care Seulul este cel mai minunat oras din lume, potrivit retelei de televiziune si stiri americane, CNN.

1. Mancare delicioasa peste tot!

De la mancare ce variaza de la delicate traditionale coreene, precum bibimbap si barbecue-ul coreen, la pui prajit si pizza, turistii vor fi rasfatati indiferent de alegerea lor.

  

2. Cel mai bun aeroport din lume

Aeroportul Internationla Incheon este cu siguranta unul dintre cele mai bune din lume. Are o multime de locuri unde vizitatorii pot manca, magazine pentru shopping si chiar si spa-uri!

  

3. Coreenii sunt frumosi

Nu exista vreun dubiu cand vine vorba de faptul ca poporul coreean este unul extrem de atractiv, chiar daca vorbim despre celebritati sau nu.

  

4. Shopping cat cuprinde!

Ce-ar insemna o vizita in Coreea fara cumparaturi? Multitudinea de magazine din Seul si mall-urile ofera optiuni nelimitate atunci cand vine vorba de shopping pentru haine, make-up, electronice si multe, multe altele.

  

5. Alcool foarte ieftin

Seulul este orasul unde soju poate fi chiar mai ieftin si decat apa. Soju se vinde peste tot, chiar si in magazinele alimentare si supermarket-uri, iar coreenii sunt pregatiti sa-l bea la orice ora din zi si din noapte. Cu siguranta este cel mai bun loc pentru iesit in oras daca ai un buget limitat.

  

6. Au cel mai rapid internet din lume

Seulul a fost ales numarul 1 in lume in ceea ce priveste viteza internetului si, ca oras cu cea mai mare comunitate de gameri, nu e de mirare. Chiar daca sunteti doar in vizita, majoritatea hotelurilor si hostelurilor au internet la o viteza care seamana cu cea a orcarui alt oras.

   

7. “Service”

“Serivce” este un termen folosit deobicei in Coreea, care inseana “din partea casei” si este intalnit deobicei in restaurante. Acest serviciu poate include mici portii sau bauturi racoritoare, in functie de loc.

  

8. Seulul este epitomul confortului

Intr-un oras unde timpul este extrem de important pentru locuitorii sai, te astepti ca totul sa fie facut pentru confort. Orasul are multe magazine care sunt deschise 24 de ore sau non-stop si locuri care vor livra totul la tine acasa, inclusiv McDonald’s!

   

9. Locuri grozave pentru intalniri romantice

Cu un accent deosebit pus pe “cultura intalnirilor romantice” in Coreea, Seulul este cel mai bun oras ce merita vizitat impreuna cu partenerul tau. Cu locuri de intalnire ce variaza de la locatii unde sunt filmate drame, la locuri pentru cupluri in cinematografe, acest oras le are pe toate.

  

10. Sansa sa intalnesti oameni faimosi

Bineinteles, adevaratul motiv pentru care adevaratii fani ai dramelor sau grupurilor de idoli vin in Seul este sa aiba sansa sa isi intalneasca celebritatile favorite. Pentru ca Seulul este totusi destul de mic, nu este chiar atat de greu sa dai peste cineva faimos. Chiar daca nu dati literalmente peste ei, exista sansa pentru fani sa ii vada la emisiunile muzicale sau alte spectacole.

  

 

Sursa: www.koreaboo.com

Traducator: AleMiRa




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.