Çѱ¹ ¹æ¹®ÇÑ Ä¿¸® ÇüÁ¦

Stephen Curry în vizita în Coreea de Sud

Cu puțin peste o lună după ce a cucerit NBA cu un alt titlu, Stephen Curry a vizitat Coreea pentru prima dată pentru a găzdui o clinică de baschet pentru tineret din Seul.

“Annyeonghaseyo (Bună ziua). … Ați fost o gazdă  grozavă până acum. Aștept cu nerăbdare să continuăm astăzi. Haideți să ne distrăm jucând baschet! “Curry a salutat cei 2.000 de fani adunați la stadionul Jangchung din Seul.

Starul Golden State Warriors, împreună cu fratele său, fundaș la Dallas Mavericks, Seth Curry, au aterizat în Coreea cu o zi înainte, într-o primire de star rock la Aeroportul Incheon.

Curry s-a aflat în Coreea ca parte a unui turneu din Asia găzduit de Under Armo, cu care fundașul a semnat un contract de sponsorizare în 2013.

Evenimentul a fost deschis cu mesaje de la fani, care i-au salutat pe cei doi MVP (Most Valuable Player – Cel mai bun jucător) de două ori cu țipete de “MVP!”

“Energia de aici este nebună!”, a spus Curry.

Frații Curry au împărțit jucătorii de baschet de la clinica pentru tineri în două grupuri pentru a le oferi lecții scurte despre manipularea mingii și aruncarea la coș, urmate de o testare a abilităților. Câștigătorii au primit articole de baschet semnate.

“Au fost puține lucrurile pe care le-am putut arăta astăzi, ca manipularea mingii si cum să concurăm atunci când exersăm. Sper că ei pot învăța ceva de astăzi “, a spus el. “Aveți încredere în voi înșivă.”

Într-un eveniment caritabil care a urmat, frații au înscris 12 coșuri de 3 puncte fiecare, iar Seth a înscris un coș de la jumătatea terenului, adunând împreună o donație de 20 de milioane won (18.000 dolari).

În timp ce loviturile extraordinare erau de așteptat din partea lui Curry, poreclit “Asasinul cu față de copil”, o înscriere neașteptată a venit de la un tânăr entuziast, îmbrăcat în tricoul lui Curry de la Golden State Warriors.

În proba cu aruncări de la jumătatea terenului, fanul a aruncat direct la coș și a alergat în jurul arenei într-o ceremonie emoționantă de sărbătorire. El a fost întâmpinat de Stephen Curry la întoarcere, cu o ciocnire de corp.

Pe durata șederii în Seul, Curry a dezvăluit o nouă culoare exclusivă a pantofilor de baschet Curry 3ZER0, a participat la un eveniment de activare a consumatorilor și a organizat un eveniment privat de întâlnire și întâmpinare cu fanii la Under Armor Gangnam House din Seul.

El a apărut, de asemenea, în show-ul popular “Infinity Challenge” pe MBC.

Curry, cunoscut pentru dominația sa din teren si laruncarea de trei puncte, i-a condus pe Warriors în campionat sezonul trecut, în mod evident unul dintre cele mai dominante playoff-uri.

Echipa de staruri, formată din Curry, Kevin Durant, Klay Thompson și Draymond Green,au obținut un record de 16-1 în post-sezon, ratând dominarea totală a playoff-ului prin pierderea unui joc în fața celor de la Cleveland Cavaliers în Finala NBA.

Stephen și Seth Curry sunt fiii fostului jucător NBA, Dell Curry, alt marcator de excepție, care a jucat cel mai mult pentru Charlotte Hornets.

Sursă text & foto: koreaherald.com

Traducere: Iscu Claudia Mihaela




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.