Samsung Electronics, liderul mondial în tehnologia memoriilor avansate, a anunțat lansarea soluției Universal Flash Storage (eUFS) pentru a fi folosită în aplicațiile auto de ultimă generație. Disponibile în versiuni de 128GB și 64GB, noile soluții eUFS sunt create pentru sisteme avansate de asistență pentru șoferi (ADAS), tablouri de bord de ultimă generație și sisteme de știri și divertisment, care asigură caracteristici complexe interconectate pentru conducătorii auto și pasageri, arata un comunicat remis astazi presei.

„Avansăm în dezvoltarea sistemelor de asistență pentru șoferi (ADAS) și sistemele de divertisment auto prin lansarea mult mai devreme decât ne-am fi așteptat a primelor soluții eUFS din industrie”, spune Jinman Han, Senior Vice President al Memory Product Planning & Application Engineering la Samsung Electronics. Potrivit acestuia, Samsung susține avansul tehnologic pe piața aplicațiilor auto sofisticate, în timp ce continuă să ofere soluții UFS de top cu fiabilitate și performanțe ridicate.

Han SarangȘtiriautomobilele inteligente,Samsung Electronics,UFS,Universal Flash Storage
Samsung Electronics, liderul mondial în tehnologia memoriilor avansate, a anunțat lansarea soluției Universal Flash Storage (eUFS) pentru a fi folosită în aplicațiile auto de ultimă generație. Disponibile în versiuni de 128GB și 64GB, noile soluții eUFS sunt create pentru sisteme avansate de asistență pentru șoferi (ADAS), tablouri de bord...