Suzy-lee-min-ho

Lee Minho si Suzy s-au despartit dupa o relatie de mai bine de 2 ani

Nimic nu este simplu in viata, mai ales iubirea, ar spune unii. Perfect adevarat, am completa noi. O publicatie media din Coreea pare sa sustina cele spuse de noi, anuntand, nu mai departe de astazi, despartirea dintre Lee Minho si Suzy dupa o relatie ca a durat mai bine de 2 ani, informeaza site-ul kbsworld.kbs.co.kr.

Informatia a fost preluata rapid de mai multe site-uri, fiind confirmata de JYP Entertainment, agentia cantaretei si actritei Bae Suzy. “Dupa ce am verificat cu Suzy (la informatie se refera – n.r.), este adevarat ca acestia s-au despartit”, au declarant reprezentanti ai agentiei artistei.

Se pare ca la baza acestei decizii ar fi stat motive personale, cei doi ramanand in continuare buni prieteni, mai spus sursele citate.

Lee Minho si Suzy si-au facut publica relatia in martie 2015, de la momentul recunoasterii relatiei lor celor doi artisti nefiindu-le tema sa vorbeasca in public unul despre celalalt.

In prezent, Lee Minho isi deserveste datoria ca lucrator in serviciul public, unde a inceput din luna mai a acestui an, in vreme ce Suzy si-a reinnoit recent contractul cu JYP Entertainment, fiind distribuita in rolul principal feminin din drama “While You Were Sleeping/În timp ce tu dormeai”. (한 사랑)

 Sursa imagini: MYM Entertainment, JYP Entertainment




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.