Yoo Eun Ho poate citi gandurile oamenilor in drama “Meloholic”

Va invitam sa spargeti monotonia noptilor lungi de toamna cu un serial care va va aduce cu siguranta zambetul pe buze si va va predispune la visare. V-am facut curiosi? Ei bine, canalul OCN difuzeaza zilele acestea un serial interesant, o impletire a genului supranatural, cu romantismul si fantezia. Este vorba despre “Meloholic/멜로 홀릭”. Programat sa aiba ultimul episod pe 5 decembrie, serialul are numai 10 episoade si se bazeaza pe webtoon-ul coreean “멜로 홀릭/Meloholic” de “Team Get-Name/팀겟네임”, publicat in perioada 9 martie 2010-27 august 2013. Blogul lui Atanase il traduce deja, in Coreea serialul fiind difuzat lunea si martea de la ora 21:00 (ora locala). Serialul este regizat de Song Hyun Wook dupa un scenariu de Park So Yeong.

Spuneam la inceputul acestui articol ca serialul este interesant, asta daca ne gandim un pic la povestea din spatele sau. Si pentru ca tot veni vorba despre poveste,  v-ati intrebat vreodata cum ar putea fi clasificata abilitatea de a vedea/cunoaste gandurile și sentimentele adevarate ale unei persoane? Poate fi mai degraba un blestem decat un dar? Raspunsul pare sa il stie Yoo Eun Ho (Jung Yoon Ho), un tanar care are capacitatea de a citi mintile oamenilor in momentul in care intra in contact cu acestia/ii atinge. Capacitatea de a citi cele mai intime ganduri  ale oamenilor si de a afla faptul ca acestia nu spun intotdeuna ceea ce gandesc si nu gandesc neaparat ceea ce spun l-a facut pe Eun Ho neincrezator si precaut cu oamenii, in special cu posibilele prospecte in materie de relatie.

Cand Eun Ho o intalneste pe frumoasa Han Ye Ri (Kyung Soo Jin), descopera ca aceasta este foarte diferita de alte femei pe care le-a cunoscut. Dar cand aceasta diferenta include doua personalitati diferite, ce credeti ca va face Eun Ho?

Distributie:

Jung Yoon Ho – Yoo Eun Ho
Kyung Soo Jin – Han Ye Ri / Han Joo Ri

Oamenii din jurul lui Yoo Eun Ho

Choi Dae Chul – Lee Joo Seung
Ahn Sol Bin – Kim Min Jung
Han Jae Suk – Yoo Shik

Oamenii din jurul lui Han Ye Ri

Du-te Min Shi – Joo Yeo Jin

Oamenii din jurul lui Han Joo Ri

Kim Min Gyu – Yoo Byung Chul

Alții:

Han Joo Wan – librar
Lee Yoo Joon – Kim Sun Kyung
Song Yoo Ji – Yi Yi
Yoon So Hee

Pentru a va starni si mai mult curiozitatea, iata si cateva dintre trailerele serialului:

https://www.youtube.com/watch?v=9a8VYAC7ouM

https://www.youtube.com/watch?v=0rRr-VsBZmg

https://www.youtube.com/watch?v=XRgr6tIjhNg

Vizionare placuta! (한 사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.