2016122400316_0

Kim Woo Bin ne ofera noi informatii despre starea lui de sanatate

Kim Woo Bin revine in atentia fanilor de pretudindeni cu vesti bune despre inbunatatirea satrii lui de sanatate, informeaza site-ul soompi.com. Potrivit sursei citate, actorul a intrat pe fan cafe-ul sau oficial vineri, 29 decembrie, ca sa le scrie fanilor si a inceput prin a le spune: „Am stat cu pixul in aer si m-am intrebat mult timp cum as putea sa incep scrisoarea mea.” Woo Bin a continuat, afirmand: „Mi-am dorit sa scriu mai devreme, dar am fost atat de concentrat pe primirea tratamentului si pe sanatatea mea, incat nu am realizat cand au trecut sapte luni. Sa fiu sincer, cred ca mi-a luat ceva sa va scriu deoarece chiar si eu ma speriam cand vedeam ca numele meu aparea in topul cautarilor (pe internet – n.r.). Dar mi-am dorit sa vorbesc cu voi pana la finele anului.”

Actorul le-a multumit fanilor pentru sprijinul si rugaciunile lor, precizand: “Am trecut cu bine prin chimioterapie de trei ori si terapie cu radiatii de 35 de ori. In timpul tratamentului, am primit putere prin cuvintele de sprijin pe care voi le-ati postat pe fan cafe si pe retelele de socializare. Doresc sa va multumesc sincer pentru acest lucru. In prezent am incheiat toate tratamentele necesare si acum trec prin examinari regulate pana ma recuperez.”


El si-a incheiat scrisoarea simplu si sincer: „Cred ca voi mai avea nevoie de putin timp pana sa va intampin din nou. Cand obisnuiam sa las postari pe fan cafe, mereu v-am spus ca sanatatea voastra este pe primul loc si ca ar trebui sa aveti mereu grija de ea, asa ca ma simt putin rusinat ca eu sunt cel care s-a imbolnavit. Voi avea si mai multa grija de sanatatea mea si voi da tot ce-i mai bun din mine pentru a va oferi vesti bune in viitor.”


Kim Woo Bin a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian in mai, anul acesta, si de atunci s-a concentrat pe tratamentul sau. Aceasta este prima data in sapte luni cand actorul ne-a oferit, personal, noi informatii despre starea sa de sanatate.

Suntem fericiti sa aflam ca Kim Woo Bin este mai bine si ii dorim numai bine si insanatosire grabnica! (AleMiRa)

Sursa: www.soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.