BIGBANG

Inrolarea in armata a lui GD si Taeyang, in 2018, o ipoteza tot mai adevarata

Pe data de 27 decembrie, Daesung, membrul indragitei trupe sud-coreene de baieti Big Bang (빅뱅),  a fost prezent in calitate de oaspete la emisiunea japoneza “Pon”, unde le-a transmis fanilor urmatorul mesaj: “Va rugam sa ne ateptati putin. (…) Nu sunt deloc trist in ceea ce priveste inrolarea in armata a membrilor trupei. Asta pentru ca suntem atat de recunoscatori cand ne gandim la dragostea pe care ne-ati oferit-o pana acum”.

El a continuat: “Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le protejezi daca esti un barbat coreean. In urmatorii 2 ani vom respecta multe promisiuni si vom reveni in fata dvs. Va rugam sa asteptati puțin”.

Cu trei zile in urma, site-ul allkpop.com scria, precizand ca sursa YG Entertainment, agentia care manageriaza trupa Big Bang, ca Taeyang (29 ani – n. 18 mai 1988) și G-Dragon (29 ani – n. 18 august 1988) nu pot sa-si amane serviciul militar, astfel incat cei doi idoli coreeni sunt asteptati sa se inscrie in armata in prima jumatate a anului 2018.

In plus, cei de la allkpop.com sustin ca Daesung (28 ani – 26 aprilie 1989) si Seungri (27 ani – n. 12 decembrie 1990) s-ar afla, in continuare, in postura de a amana inscrierea lor in armata, nu este totusi clar daca acestia intentioneaza intr-adevar sa o faca sau nu. Pana in prezent au tot circulat zvonuri potrivit carora cei doi ar lua in calcul sa renunte la ideea amanarii stagiului militar in favoarea inscrierii alaturi de colegii lor de trupa (Taeyang si GD – n.r.), pentru a scurta astfel perioada in care trupa nu va fi activa pe scena.

Faptul ca in interiorul trupei Big Bang era deja cunoscuta intentia de a se inscrie in armata a lui Taeyang si GD inaintea anuntului facut de agentie nu mai este un secret pentru nimeni daca privim declaratiile facute recent de membrii trupei cu diferite ocazii. Astfel, la concertul de la Tokyo Dome din 13 decembrie, cei patru membri ai Big Bang i-au impresionat pe fanii lui Taeyang si G-Dragon, spunandu-le: “Suntem cu adevărat tristi ca odata ce acest turneu s-a terminat, nu vom mai putea sa va vedem pentru scurt timp”.

Declaratia facuta de GD cu aceeasi ocazie a sunat si ea ca un ramas-bun si, totodata, ca o promisiune ca Big Bang se va intoarce din nou pe scena in formula completa (cu T.O.P alaturi – n.r.): “Chiar am vrut sa va vad aici. Am fost atat de fericiti si ne-a placut sa va vedem pe toti pe parcursul acestui turneu. La fel cum primavara vine după iarna, ne vom intalni din nou in viitor, asa ca ramaneti sanatosi si nu fiti tristi pana atunci’. Mai mult, potrivit soompi.com, el a adaugat: “Cei cinci membri ai BIGBANG spera mereu sa fiti fericiti. Pentru ca asta este sursa energiei noastre. Daca vom continua sa ne traim viata in timp ce asteptam ziua in care suntem reuniti, acea zi va veni in curand. Pentru ca dragostea noastra nu se va schimba niciodata. Mulțumesc foarte mult. Ne vom intoarce in formula de cinci”.

De asemenea, Taeyang si-a anuntat de curand fanii ca se va casatori la inceputul anului viitor cu actrita Min Hyo Rin, prietena lui de patru ani. Cantaretul a spus la vremea respectiva, intr-o postare facuta pe contul sau de Instagram: “Am de gand sa inregistrez casatoria noastra inainte de a ma inscrie in armata”.

Toate aceste declaratii indica faptul ca s-a luat deja o decizie legata de satisfacerea stagiului militar cel putin in cazul lui Taeyang si GD.

 

Pana cand „apele se vor mai limpezi un pic”, va anuntam ca Big Bang va sustine ultimul concert al anului, “BIGBANG 2017 Concert << Last Dance>> din Seoul,” la Gocheok Sky Dome din Seoul, pe 30 si 31 decembrie. (한사랑)

Material realizat din surse combinate




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.