that-winter-the-wind-blow

10 seriale de vazut in vacanta de iarna

Suntem in acea perioada a anulul in care familia si prietenii isi petrec timpul impreuna,  impartasind dragoste, zambete si momente frumoase.  In aceasta  atmosfera  relaxanta, cum ar fi sa ne facem putin timp sa urmarim  serialele pe care tot anul ne-am propus sa le vedem si nu am mai apucat?  Macar in aceste zile meritati cateva ore de relaxare in compania lui “oppa”. In cazul in care sunteti “in pana” de idei sau pur si simplu vrei sa vedeti o drama alaturi de toata familia, va recomandam cateva drame pe care daca nu ati reusit pana acum sa le vedeti, acum ar fi cazul sa o faceti.  Nu sunt prezentate intr-o anumita ordine, dar au fost alese  intrucat se incadreaza cumva in tematica de iarna si aduc in prim-plan sentimente frumoase in ton cu Sarbatorile de iarna. Va propun sa descoperim povesti frumoase de vazut:

1. HEALER (2014)

Este o alegere foarte buna pentru cei care vor sa vada o drama echilibrata, cu momente de actiune “condimentate” cu cele romantice. Sunt cateve scene  de actiune care arata tare cool  si se imbina perfect cu povestea de dragoste intensa dintre protagonistii interpretati de  Ji Chang Wook si Park Min Young. Acum pentru ca stiu exact ce sentimente m-au incercat cand am vazut aceasta drama, tin sa va spun ca abordeaza mai multe teme sensibile pentru societatea coreeana, iar povestea de dragoste  a celor doi va va incalzi cu siguranta sufletul in perioada de iarna. (*bonus pot sa mai zic ca “Healer” seamana foarte mult cu un alt serial care mie mi-a placut tare mult, iar Ji Chang Wook nu a dezamagit nici de aceasta data).

Daca inca nu ati vazut “Healer”  il puteti gasi cu subtitrare in romana pe site-ul partenerilor nostri, Blogul lui Atanase accesand urmatorul link:

http://blogul-lui-atanase.ro/seriale-complet-traduse/vindecatorul-2014/

2.THAT WINTER, THE WIND BLOWS (2013)

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute drame si cu siguranta daca nu ati apucat sa o vedeti,  sigur ati aflat pana acum despre ea.  Este o melodrama care aduce in prim-plan o poveste mai atipica, dintre un “bad boy” interpretat de actorul Jo In Sung si o femeie  oarba numita Oh Young, rolul pe care Song Hye Kyo il interpreteaza. Desi intampina dificultati si se confrunta cu multe diferente, cei doi ajung sa se indragosteasca unul de celalalt. Interpretarea celor actori este exceptionala, parerea mea, si felul in care  “se cauta” si au nevoie unul de celalalt fac ca aceasta poveste sa fie  mai dureroasa si emotionanta in acelasi timp. Aceasta drama are cu siguranta mai multe motive sa fie  apreciata, asa ca va invit sa nu o ratati in aceasta vacanta.

Puteti sa vedeti  drama cu subtitrare in romana pe Blogul lui Atanase, accesand link-ul:

http://blogul-lui-atanase.ro/seriale-complet-traduse/dragoste-neasteptata-2013/

3.GO BACK COUPLE (2017)

Ar putea fi acea drama potrivita pentru toata familia. Prin intermediul povestii protagonistilor intrepretati de actorii Jang Nara si Son Ho Jun, va  veti da inca o data seama cat de importanta este familia in viata. In mod special in aceasta perioada a Sarbatorilor, “Go Back Couple” va va aduce aminte sa pretuiti cu adevarat toate lucrurile pe care le aveti si persoanele dragi care va sunt mereu alaturi. Si cum viata de cuplu nu esti deloc roz cum ar putea parea, daca vi s-ar oferi posibilitatea sa dati “timpul inapoi” oare veti putea lua alte decizii? Va invit sa descoperiti ce alegeri au facut protagonistii in “Go Back Couple”.

Puteti sa urmarti aceasta drama cu subtitrare in romana pe Blogul lui Atasase, intrand pe acest link:

http://blogul-lui-atanase.ro/seriale-in-curs-de-difuzare/da-timpul-inapoi-2017/

4.WINTER SONATA (2002)

Despre “Winter sonata” as putea spune ca face parte din acea categorie de seriale clasice pe care deja aproape toata lumea le-a vazut. A fost lansata in anul 2002 si reprezinta doar unul dintr-o serie de drame sensibile si cu mare succes la public. In rolurile principale ii gasim pe  Bae Yong Joon si Choi Ji Woo care creaza o poveste de dragoste frumoasa si dureroasa in acelasi timp. Daca vreti sa vedeti iar fiorii primei iubiri si scene  considerate deja clisee in toate dramele coreene, atunci trebuie sa dati acum o sansa dramei “Winter sonata”. Poate nu stiati, dar in perioada cand a fost lansata aceasta drama a avut un imens succes national si nu numai si a fost ca un “punct de cotitura” pentru industria dramelor de pana atunci. Pana in ziua de azi locatiile unde s-a filmat aceasta drama sunt atractii turistice foarte cautate.

Puteti urmari “Winter sonata” cu subtitrare in romana daca accesati urmatorul link:

http://www.serialesubtitrateonline.info/winter-sonata/season/1/episode/1

5. WHILE YOU WERE SLEEPING

Daca vreti sa vedeti ceva mai recent, atunci “While You Were Sleeping” este una dintre cele mai bune alegeri. A fost lansata in septembrie anul acesta si este serialul de care foarte multi s-au indragostit. O femeie cu o poveste nefericita si o abilitatea speciala si un barbat care se afla la inceput de cariera ca procuror vor putea sa faca o echipa buna pentru a rezolvat diverse cazuri? Ramane sa decoperiti voi urmarind aceasta drama. De asemenea tot aici il veti regasi si pe frumuselul Jung Hae In, cel care a fermecat o multime de fani de peste t0t cu rolul sau. Nu il ratati!

Daca inca nu ati vazut aceasta drama, o puteti vedea cu subtitrare in romana pe Blogul lui Atanase, accesand acest link:

http://blogul-lui-atanase.ro/seriale-complet-traduse/in-timp-ce-tu-dormeai-2017

6. GOBLIN (2016-2017)

Ce as mai putea spune despre aceasta drama? A atins succesul pe care toate  dramele isi  propun sa il obtina atunci cand sunt produse si a fost intens comentata si rascomentata. A avut rating destul de mare si probabil ca ar fi fost si mai mare daca era difuzata pe un post national coreean (*unul din cele 3: SBS, MBC, KBS). A fost lansata acum 1 an si inca mai sunt  multi fani care nu pot “trece” asa de repede peste ea. In rolurile principale ii gasit pe  Gong Yoo , goblinul nostru favorit,   Kim Go Eun in rolul adorabilei mirese a goblinului si pe  Lee Dong Wook, cel mai “iubit” inger al mortii (Grim reaper). Este dificil de vorbit despre aceasta drama, care a atins multiple teme sensibile precum familia, prietenia sau dragostea, valori esentiale si deosebit de importante in mod special in aceasta perioada din an. Chiar daca poate ati vazut deja aceasta drama, va recomand sa o revedeti, sigur o sa descoperiti si alte detalii pe care poate nu le-ati luat in seama prima data. Iar pentru cei care nu s-au incumetat sa ii dea o sansa, poate ar trebui sa o incercati.

Drama “Goblin” poate fi vazuta cu subtitrare in limba romana  pe Blogul lui Atanase intrand pe acest link:

http://blogul-lui-atanase.ro/seriale-complet-traduse/goblin-maretul-si-singurul-zeu2016/

7. WEIGHTLIFTING FAIRY KIM BOK JOO (2016-2017)

A fost lansata in noiembrie 2016 si desi nu parea cine stie ce drama deosebita la inceput, s-a dovedit a fi foarte apreciata de fanii de peste tot. Povestea este redata de tinerii actori   Lee Sung Kyung si  Nam Joo Hyuk, care va vor face sa descoperiti cea mai frumoasa si pura poveste a prime iubiri. Intr-o lume a viselor marete si a performantei, doi atleti vor gasi drumul unul catre celalalt si vor experimenta fiorii dragostei. Ea nu este tocmai frumusetea obisnuita pe care o regasim in mai toate serialele, dar personalitatea ei si visul de a deveni cea mai buna la haltere o trasforma intr-un personaj foarte indragit. El pare baiatul perfect, un innotator aratos si  invidiat, si cu toate acestea are parte de ghinion si lipsa de incredere. Felul in care cei doi interactioneaza si ajung sa se apropie va va amuza cu siguranta. Chimia dintre ei si felul in care  se privesc cei doi protagonisti sunt atat de autentice si va vor ajunge instantaneu la inima. (*bonus, chiar s-a intamplat ca sentimentele personajelor sa se transpunsa in realitate, desi nimeni nu a crezut in acel moment, cei doi chiar au trait o poveste de dragoste). Aceasta drama este pe o pozitie  foarte sus in topul meu de seriale romantince, asa ca as putea sa o descriu in mai multe feluri, dar ma opresc aici si sper ca v-am facut curiosi in caz ca nu ati vazut-o deja.

Pentru cei care nu au avut sansa sa o vada, o gasiti cu subtitrare in romana pe Blogul lui Atanase, intrand pe acest link:

http://blogul-lui-atanase.ro/seriale-complet-traduse/zana-halterofila-2016/

8. BECAUSE THIS IS MY FIRST LIFE (2017)

Daca v-ati saturat de majoritatea subietelor din dramele coreene si cautati ceva diferit, atunci poate ar trebui sa incercati “Because This Is My First Life”. Pentru cei care il asteptau pe  Lee Min Ki   sa se intoarca din armata si sa revina pe micul ecran, dorinta s-a indeplinit. El joaca rolul unuil IT-ist  si o are alaturi pe frumoasa actrita  Jung So Min, in rolul unei scriitoare. Destinul ii aduce pe cei doi impreuna, ajung chiar  sa  se casatoreasca. Desi la prima vedere ar putea parea scenariul cliseu al dramelor coreene, nu este cazul acesta. Personalitatile celor  doi sunt unice si  o data cu dialogul lor, aceasta drama este scoasa din  anonimat si devine antrenanta si numai buna de vazut.

Puteti sa urmariti aceasta drama cu subtitrare in romana daca accesati acest link:

http://www.serialesubtitrateonline.info/because-this-is-my-first-life2017/season/1/episode/1

9. OH MY VENUS (2015-2016)

O altfel de poveste presarata cu de toate, cam aceasta ar fi pe scurt descrierea pentru drama “Oh My Venus”. Cuplul sexy jucat de  So Ji Sub si Shin Min Ah constituie “ingredientul perfect” cu care va puteti delecta in aceasta perioada. Ar putea fi chiar o motivatie pentru dumneavostra pentru a face sport dupa ce ati consumat toate mancarurile traditionale preferate din perioada Sarbatorilor.

Drama a fost lansata in anul 2015 si chiar as spune pe buna dreptate ca este o poveste atipica. Personajul interpretat de indragita Shin Min Ah este o femeie plinuta, de profesie avocat, numita Kang Joo Eun. Din cauza felului in care arata, ea are diverse probleme care isi gasesc rezolvarea atunci cand il intalneste pe faimosul antrenor al vedetelor, Kim Young Ho (rol pe care il joaca So Ji Sub). Relatia lor evolueaza rapid si se transforma intr-o comedie  presarata cu momente romantice  si foarte buna de vazut atunci cand va relaxati putin. (* Shin Min Ah chiar este o adevarata zeita Venus si daca urmariti acest serial chiar va veti convinge).

Daca nu ati dat o sansa acestei drame pana acum, o puteti vedea cu subtitrare in romana pe Blogul lui Atanase, accesand urmatorul link:

http://blogul-lui-atanase.ro/seriale-complet-traduse/venus-zeita-mea-2015

10. REPLY 1988 (2015-2016)

A fost dificil sa aleg intre cele 3 serii “Reply”, dar m-am decis sa vorbesc despre “Reply 1988” pentru ca vizeaza in mod special  tema familei. Aceasta drama ne arata dificultatile cu care se confrunta o familie dar si sustinerea pe care o ofera reciproc. De asemenea,  vedem si “primii pasi” si bucuria  adusa de prima iubire. Prin urmare, chiar este o alegere foarte buna de vazut alaturi  de toata familia. Daca nu ati vazut-o pana acum, nu o ratati!

O puteti urmari cu subtitrare in limba romana, daca intrati pe acest link:

http://www.serialesubtitrateonline.info/reply-1988-2015/season/1/episode/1

Aceastea sunt doar cateva din dramele pe care va recomand sa le vedeti daca aveti putin mai mult timp in aceasta perioada. Desigur ca mai exista si altele, poate mai bune decat acestea de mai sus, dar la acest moment am ales sa ma rezum doar la 10. Astept cu nerabdare si parerile voastre. Vizionare placuta!

Autor: Daniela Coman

Surse: soompi.com, asianviki.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.