„Dear My Family”, un tribut lui Jonghyun

Pe 23 decembrie, SM Entertainment a lansat videoclipul pentru varianta live din concert a piesei „Dear My Family”, o balada R&B din 2001. Videoclipul prezinta mai multi artisti SM, inclusiv Kangta, BoA, TRAX, Super Junior, Girls’ Generation, SHINee, f(x), Red Velvet si NCT, in timp ce acestia canta piesa la concertul SMTOWN din 2016, din Tokyo.


SM Entertainment aduce astfel un omagiu lui Jonghyun, incluzand in clip cateva fotografii cu regretatul artist. Intr-un mesaj ce apare la finalul clipului se poate citi clar: „Jonghyun, care a iubit muzica mai mult decat oricine altcineva, care s-a bucurat sa cante pe scena si care a iubit sa comunica cu fanii prin muzica, este cel mai minunat artist. Ni-l vom aminti mereu.”


Tema generala a piesei este memorial. Toate castigurile provenite din acest cantec vor merge catre UNICEF, ca act de caritate, au declarat reprezentantii SM Entertainment.
Pentru acest clip au fost folosite imagini din iulie, de la “SMTOWN LIVE WORLD TOUR VI IN JAPAN”, apartinand companiei SM Entertainment. La eveniment, Jonghyun a cantat atat solo, cat si impreuna cu trupa SHINee.


Inainte de moartea sa, Jonghyun a terminat si a inregistrat un nou album care urma sa fie lansat la inceputul anului 2018. Un videoclip muzical a fost filmat pentru single-ul principal, insa SM Entertainment nu a declarat inca daca albumul va fi sau nu lansat post mortem.
Traducere: Raluca Miroi, Alexandra Varareanu

Sursa: www.soompi.com, www.koreaboo.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.