Minhwan din FT ISLAND si-a anuntat casatoria cu Yulhee pe Instagram

O alta veste buna vine zilele acestea de pe Instagram. Este vorba despre anuntul facut astazi, 4 ianuarie, de Minhwan (최민환) (11 noiembrie 1992 – 25 de ani), membrul trupei FT Island.

“Va scriu aceasta scrisoare deoarece exista stiri pe care vreau sa le impartasesc in mod oficial cu voi prima data”, se arata in postul lui Minhwan de pe Instagram. El a continuat, impartasindu-le fanilor ca au existat momente dificile de-a lungul timpului, insa el si prietena sa s-au bazat unul pe celalalt si au decis sa oficializeze relatia lor dupa ce si-au confirmat dragostea unul fata de celalalt.

“Luand una dintre cele mai importante decizii in viata (casatoria –n.r.), m-am simtit recunoscator fata de toate mesajele de felicitare primite din partea multor oameni. Am simtit inca odata ca exista atat de multi oameni carora sa le fiu recunoscator”, a adaugat cantaretul.


„Cand am impartasit aceasta veste cu membrii familiei mele (se refera la fani – n.r.), cu care ma stiu inainte de debut, m-au felicitat sincer si prietenia noastra s-a dezvoltat astfel incat putem vorbi acum despre un alt fel de viitor”, a mai spus artistul.

Minhwan a concluzionat: “Nu stiu cum as putea sa va dau inapoi (tot ce am primit de la voi – n.r.) … Mai mult decat orice, imi exprim sincer recunostinta fata de voi toti pentru ca sunteti oameni pentru care pot fi recunoscator. Dupa cum am facut si pana acum, nu voi uita niciodata recunostinta mea fata de toti cei care mi-ati fost alaturi de peste 10 ani. Voi lucra din greu pentru a reda cu sarguinta muzica inca o data. Multumesc foarte mult.”

Agentia artistului, FNC Entertainment, a confirmat ca Minhwan se va casatori anul acesta cu fostul membru LABOUM, Yulhee, urmand ca mai  multe detalii pe marginea acestui subiect sa fie dezvaluite mai tarziu.

Reamintim cititorilor nostri ca Yulhee a parasit in mod oficial grupul LABOUM pe data 3 noiembrie, anul trecut. Agentia trupei preciza atunci ca Yulhee le-a spus in repetate randuri ca nu isi mai doreste sa faca parte din industria de entertainment, iar in cele din urma acestia au fost nevoiti sa ii accepte decizia si sa incheie contractual de colaborare.


Pe de alta parte, Minhwan continua sa ne incante cu prezenta sa in cadrul trupei rock F.T. Island, unde detine rolul de baterist, sub vocalist, textier si compozitor. El este cel mai tanar membru al grupului. Anul trecut, el a fost cerificat ca fiind un chimellier, adica un expert in degustarea puiului. Cunoscut pentru ca iubeste carnea de pui, artistul a trecut cu brio examenul sustinut in data de 22 iulie (Baedal Minjok), din 500 de participanti, doar 118 reusind sa se califice. Printre acestia s-a aflat si Minhwan.

Imediat dupa ce artistul a optinut mult-doritul certificat, au si aparut zvonuri cum ca acesta ar putea lua in calcul sa renunte la cariera muzicala in favoarea noii sale pasiuni. Din fericire, acest lucru nu s-a intamplat pana in prezent. Noi ne bucuram insa ca Minhwan are si o alta pasiune in afara de muzica, pasiune ce se poate transfora la un moment dat, de ce nu, intr-un job. (한사랗)

Sursa: https://www.soompi.com, https://www.koreaboo.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.