unnamed (5)

Dispatch lanseaza stiri despre noi cupluri la inceputul anului

Nici nu a inceput bine noul an, ca deja au aparut noi cupluri in randul vedetelor din Coreea de Sud. Pana acum s-au confirmat doua perechi de indragostiti si se speculeaza ca ar fi vorba si de o a treia.

Primul cuplu confirmat pe 2018 este format din Lee Joon si Jung So Min, iar supozitia cum ca cei doi se intalnesc a plecat de la o serie de fotografii dezvaluita de cei de la Dispatch.

Fotografiile publicate ii infatiseaza pe Lee Joon si Jung So Min aflandu-se impreuna in Cheongdam, in luna decembrie a anului trecut. Potrivit imaginilor dezvaluite de Dispatch, cei doi au iesit din aceeasi masina si s-au imbratisat.

Lee si Jung s-au cunoscut in timp ce filmau pentru drama “Father is strange”, pe care o puteti urmari pe Blogul lui Atanase tradusa in limba romana, unde au jucat rolul unui cuplu, fapt pentru care au avut multe scene romantice impreuna.

In ciuda faptului ca Lee Joon tocmai si-a inceput serviciul militar obligatoriu, sursele spun ca iubirea lor creste pe zi ce trece.

La putin timp dupa lansarea zvonurilor despre intalnirile dintre cei doi, agentia lui Jung So Min, Jellyfish Entertainment, a oferit un raspuns oficial legat de relatia dintre cei doi actori: “Jung So Min si-a inceput relatia cu Lee Joon in octombrie, dupa ce l-a intalnit datorita serialului “Father is strange”.  Va rugam sa ii sustineti in continuare.”

Nici agentia lui Lee Joon, Prain TPC, nu a intarziat sa comenteze relatia. “Lee Joon isi continua relatia speciala cu actrita Jung So Min dupa ce s-au intalnit pe platourile pentru “Father is strange”.  Au devenit un cuplu in octombrie si continua sa se sustina reciproc. Lee Joon se va intoarce la unitatea sa militara si va continua sa-si indeplineasca datoriile cu sarguinta, dupa ce se va odihni destul.”

Al doilea cuplu confirmat pe 2018 este format din G.O. din MBLAQ si actrita Choi Ye Seul.

Pe data de 2 ianuarie, o sursa din partea lui G.O a confirmat, practic, zvonurile aparute in media: “Este adevarat ca G.O si Choi Ye Seul se intalnesc in prezent. Ei si-au inceput relatia acum 6 luni si se intalnesc cu intentii serioase”.

Cum actrita in varsta de 24 de ani nu are in prezent un contract semnat cu o agentie si intrucat G.O isi continua stagiul militar, informatiile aparute in media nu au putut fi confirmate oficial pana in prezent.

Potrivit presei, idolul de 31 de ani a vizitat orasul natal al lui Choi Ye Seul pentru a-i intalni parintii, iar cuplul si parintii lui Choi au mers impreuna la Tokyo Disneyland. Fanii au observat ca cei doi purtau inele de cuplu in fotografiile de pe retelele de socializare.

Spectatorii si-o pot aminti pe Choi Ye Seul din serialul de la SBS ”That Winter, the Wind Blows” si  din “Angry Mom” de la MBC. Cei doi indragostiti se vor reintalni cand G.O va fi eliberat din serviciul militar obligatoriu in luna februarie a acestui an.

Cat despre cel de-al treilea cuplu despre care s-a scris inca din prima zi a lui 2018 se pare ca ar fi vorba despre G-Dragon si Joeyon.

Cum in fiecare an, agentia coreana de stiri Dispatch celebreaza noul an prin dezvaluirea catre public a unor noi cupluri de celebritati (Yoona din Girls’ Generation si Lee Seung Gi, Rain si Kim Tae Hee, Hani din EXID si Junsu din JYJ) si in acest an, au lansat stirea ca Lee Joo Yeon, fosta membra Afterschool, si  G-Dragon din BigBang au petrecut impreuna, de Sarabatori, trei zile pe insula Jeju, confirmand ca s-au intalnit o vreme.

Dispatch a inceput sa urmareasca relatia secreta a lui G-Dragon si Joeyon acum cateva luni, cand se pare ca intalnirile aveau loc cand la apartamentul lui, cand la al ei. Reporterii chiar le-au fotografiat masinile care se indreptau una spre apartamentul celuilalt.

Apoi, pe 15 decembrie, G-Dragon a fost fotografiat intrand intr-un Rolls Royce pentru a se indrepta spre aeroportul Gimpo in jurul orei 14:00 pentru a lua un zbor spre insula Jeju. Jooyeon a ajuns la aeroport in jurul orei 16:00 indreptandu-se, de asemenea, catre insula Jeju, unde astepta G-Dragon.

Odata ajunsa pe insula Jeju, Jooyeon a fost vazuta iesind dintr-un vehicul cu managerul BigBang si intrand in vila unde se presupune ca astepta G-Dragon si unde au petrecut aproximativ 3 zile impreuna.

Lee Joo Yeon a postat chiar si o fotografie pe Instagram in timp ce statea in vila, iar cand unii fanii cu ochi de vultur au observat un tablou in fundal care era identic cu ceea ce detinea G-Dragon, Lee a sters instantaneu imaginea din cont.

Noi felicitam cele doua cupluri confirmate si asteptam sa vedem daca si cel de-al treilea va confirma sau va infirma stirea. (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.