4082a3a7-529c-40c4-92dc-3c75e122d145

Cinci k-drame romantice pe care trebuie sa le vedeti in lunile de iarna

Indiferent daca esti un romantic, un iubitor de sci-fi, sau un adept al comediei romantice, nu trebuie sa iti faci griji, acoperim toata gama. In cele ce urmeaza, cu ajutorul celor de la dramafever.com,  va vom prezenta  cinci seriale coreene pe care trebuie sa le urmariti in aceasta perioada cand preferam caldura din case in defavoarea frigului de afara. Va invitam sa aruncati o privire!

  1. “I’m not a robot”

Kim Min Kyu (Yoo Seung Ho) este atat un geniu, cat si actionar principal al KM Financial, cea mai mare companie financiara din Coreea. El nu a avut niciodata o prietena si pretinde ca este “alergic” la oameni. Aici intra in scena Jo Ji Ah (Chae Soo Bin), un antreprenor ambitios si un android. Fostul ei iubit, Hong Baek Kyung (Uhm Ki Joon), este profesor de inginerie inteligenta, care creeaza un android de sex feminin numit Aji-3, care arata exact ca ea. Printr-un set ciudat de circumstante, Ji Ah Jo sfarseste prin a se preface ca este Aji-3. Acum este prinsa intr-un triunghi amoros ciudat cu doua genii, iar presiunea de a tine pasul poate face pe oricine sa se simta putin robotic.

2. “Longing Heart”

Kang Shin Woo (Lee Jung Shin) este un profesor de matematica care nu a uitat niciodata ca nu a avut curajul de a-si marturisi sentimentele pentru fata visurilor sale din liceu. Acum, o intorsatura extraordinara a soartei il va trimite inapoi in trecut si se va afla fata in fata cu un chip cunoscut. Prima lui dragoste nu este alta decat Han Ji Soo (Lee Yeol Eum). O excelenta si atractiva studenta, care are un secret dureros. Din moment ce Shin Woo nu a avut curaj sa ii marturiseasca prima data, stie ca acesta este a doua lui sansa de a avea parte de dragoste. Din nefericire pentru el, are o concurenta rigida: sinele lui mai tanar, Kang Shin woo (Seo Ji Hoon). Va lupta Shin Woo pentru inima lui adolescenta sau pentru cea matura? Este o batalie intre doi barbati din doua vremuri diferite, dar numai unul poate castiga.

  1. “Reunited Worlds”

Sung Hae Sung (Yeo Jin Goo) este un student vesel de liceu. Fiind cel mai mare frate, el vrea sa-si ajute familia in loc sa mearga la facultate. In ziua celei de-a 19-a aniversari, el dispare intr-un accident misterios, aparand din senin 12 ani mai tarziu si, desi acum are 31 de ani, infatisarea si personalitatea lui au ramas cele din anul 2005, data disparitiei sale. Jung Jung Won (Lee Yeon Hee) este cea mai buna prietena a lui Hae Sung, fiind si cea care l-a dus prima data in locul unde s-a petrecut apoi accidentul. Tulburata, in acel moment nu a reusit sa mearga atunci la locul incidentului. Nereusind  sa-si urmareasca visele din cauza stresului, ea a inceput sa lucreze ca asistent de bucatar la un restaurant frumos. Cha Min Joon (Ahn Jae Hyun), proprietarul restaurantului unde lucreaza Jung Won are sentimente pentru ea, insa, cu toate acestea, Jung nu a manifestat vreun interes pentru el. In mintea ei, nu poate fi cu nimeni in timp ce il poarta pe Hae Sung in amintirile ei. Intr-o noapte, Jung Won vede un tanar care a trecut prin fata casei sale si isi da seaman ca este Hae Sung, prima ei dragoste, ce acum are 31 de ani, desi arata si se comporta ca un adolescent de 19 ani. Oare pot cei doi sa isi reinoade relatia din punctul in care s-a rupt odata cu dispartia lui Hae Sung, sau lumea lor reunita va ramane mereu separata?

  1. “Manhole”

Bong Pil (Kim Jae Joong) este un barbat care timp de 28 de ani a iubit doar o singura femeie: prietena sa din copilarie, Kang Soo Jin (Uee). Dar Bong Pil afla ca Soo Jin se va casatori curad cu logodnicul ei farmacist  si nu pare sa se poata face nimic in privinta asta. Intr-o zi, prin pura coincidenta, Bong Pil gaseste o modalitate inedita de a calatori in timp, intre trecut si prezent, prin intermediul unei guri de canal. Oare o soarta ciudata ii va aduce pe Bong Pil si pe Kang Soo Jin impreuna?

  1.  “Andante”

Faceti cunostinta cu Lee Shi Kyung (Kai din Exo), un tocilar al computer-ului si o legenda locala care nu stie nimic in afara ecranului calculatorului sau. Cea mai mare provocare a lui? Mutarea in mediul rural si realizarea existentei unui singur lucru care il deranjeaza complet: interactionarea cu oamenii … reali. Va avea nevoie de un set complet de abilitati daca el spera sa supravietuiasca in noul sau mediul rural. Dar, pentru cineva care se indeparteaza de orice contact social, el continua sa se ciocneasca de aceleasi doua persoane in noul sau liceu: Park Ga Ram (Baek Chul Min), un student cu inima calda care viseaza sa devina doctor, si Kim Bom (Kim Jin Kyung), un student care intr-un fel reuseste sa arate super cool si sa fie super timid in acelasi timp.

Fie ca este rebelul care decide pur si simplu ca trebuie sa-l urasca pe noul tip, barfitoarea scolii incredibil de vorbareata, timidul presedinte al clasei sau fata apatica fara nici un fel de ambitie, Lee Shi Kyung se afla la capatul ratiunii sale. Este o combinatie sociala dezastruoasa, iar Lee Shi Kyung este ultima persoana care stie sa faca fata tuturor. Spre deosebire de computerele la care este expert, el va fi un pic cam lent in a alege lucrurile. Va reusi oare sa faca fata Lee Shi Kyung unui ritm de viata alert sau va ramane mereu in urma?

Sper ca daca nu le-ati vizionat pana acum sa acordati o sansa acestor drame. Vizionare placura! (Corina Stan)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.