26072720_165109860920985_2355226878190551040_n

“Regina ghetii”, Kim Yuna, pe coperta ultimului numar al revistei “W Korea”

Odata cu startul Jocurilor Olimpice de Iarna Pyeongchang 2018 de luna viitoare, “Regina ghetii”, Kim Yuna, si-a facut timp sa pozeze pentru numarul din februarie al revistei “W Korea”.

Pe 15 ianuarie, “W Korea” a dezvaluit o serie de fotografii pe contul official de Instagram al revistei cu titlul “O regina gratioasa, dar puternica, intoarcerea lui Kim Yuna!/Play the Game!” Postarile au hashtag-ul “Omega, cronometrul olimpic official, colaboreaza cu Kim Yuna pentru Jocurile Olimpice de Iarna  Pyeongchang 2018”.

Potrivit celor de la allkpop.com, imaginile o infatiseaza pe campioana olimpica la patina artistic Kim Yuna, care arata superb ca o lebada eleganta in imbrăcaminte sofisticata, pozand ca o adevarata castigatoare.

Kim Yu-Na (김연아),  nascuta pe 5 septembrie 1990 in Bucheon, este o patinatoare artistica foarte indragita si apreciata din Coreea de Sud. Kim a inceput sa patineze la varsta de 7 ani, impreuna cu sora ei mai mare. Antrenorul ei de atunci, Ryu Jong-Hyeon, i-a descoperit imediat talentul exceptional si i-a sugerat mamei sale sa o incurajeze sa patineze, spunandu-i ca are abilitatile necesare sa ajunga campioana mondiala.

In anul 2002, Kim Yuna a participat pentru prima data la o competitie internationala, unde a castigat medalia de aur pentru incepatori. Anul urmator, Kim a fost cea mai tanara patinatoare (avea doar 12 ani – n.r.) care a castigat Campionatul national de senioare din Coreea de Sud.

La Jocurile Olimpice de iarna din 2010, de la Vancouver, ea a castigat Proba individuala feminina cu scorul (care a fost, totodata, si un record mondial) de 228,56 puncte.

In februarie 2010 era clasata pe locul 1 din lume de catre ISU (Uniunea Internationala de Patinaj).

Sponsorii ei oficiali sunt Nike, Kookmin Bank si Hyundai Motor Company. (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.