15160835311

Wooyoung: “Am avut un episod similar cu al lui Jonghyun”

Intr-o lume unde stresul, oboseala si ritmul accelerat al activitatilor cotidiene sunt resimtite din ce in ce mai mult, majoritatea nu stiu cum sa faca fata si ajung la depresie. Acesta este si cazul lui Wooyoung din 2PM care, potrivit declaratiilor sale, s-a vazut pe sine mai tanar in regretatul membru Shinee, Jonghyun.

Pe data de 15 ianuarie, Wooyoung a avut un intreviu cu TV Report intr-o cafenea din Gangnam, in lumina revenirii sale cu al doilea album solo.

Intrebat fiind de ce i-au trebuit cinci ani lungi pentru a reveni singur, cand ceilalti membrii 2PM au avut atatea activitati individuale, idolul a mentionat decesul lui Jonghyun si a afirmat: “Am auzit recent vestea nefericita despre Jonghyun. Cred ca a luat o astfel de decizie pentru ca se lupta mult mai mult decat mine, dar il inteleg profund si cred ca exista o multime de celebritati care trec prin situatii similare. Si eu am avut un episod asemanator in urma cu cinci ani.

Ea (depresia lui Jonghyun – n.r.) parea a fi povestea mea. In acel moment, am vrut sa o depasesc in orice mod posibil, m-am gandit doar la membrii 2PM. As fi putut termina, dar m-am gandit ca nu pot renunta cu atata usurinta. M-am gandit ca trebuie sa raman puternic si sa termin povestea intr-un mod frumos.”

Potrivit relatarilor sale, Wooyoung a gasit consolare nu numai in randul membrilor grupului, ci a folosit diverse activitati, cum ar fi pictura, scufundarile, lectura, vizionarea de documentare si chiar studierea muzicii pentru a face fata depresiei sale. El a fost, de asemenea, norocos ca a putut sa se sprijine pe cei care aveau mai multa experienta decat el.

“Mi-am gasit o cale proprie sa trec peste, am invatat sa desenez, am incercat scuba diving si m-am bazat pe hyungs care au mai multa experienta ca mine. Am invins citind carti si urmarind documentare”, a mai afirmat idolul.

Declaratia lui Wooyoung a primit reactii contradictorii, unii criticandu-l pentru compararea luptelor sale cu ale lui Jonghyun si considerand ca este lipsit de respect, in  timp ce altii i-au recunoscut curajul de a-si exprima gandurile in legatura cu o problema delicata si au considerat ca el isi dorea doar sa isi asume propria experienta a depresiei.

Voi ce credeti despre delaratia lui Wooyoung? (Corina Stan)

 Material realizat din surse combinate




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.