Lee-Seung-Gi-Oh-Yeon-Seo4

„Hwayugi” se mentine lider in audiente

Drama „Hwayugi”, a postului tvN, continua sa ocupe locul fruntas in audiente! Pe 21 ianuarie, drama si-a mentinut pozitia fruntasa, in timp ce a continuat sa domine pe timpul de difuzare al tuturor posturilor, incluzand atat retelele de difuzare prin cablu, cat si cele publice. Potrivit Nielsen Coreea, episodul din 21 ianuarie a atins rating-uri de 5,8% si un maxim de audienta de 6,5%.

“Hwayugi” s-a descurcat si mai bine la capitolul targetului demografic cu persoane intre 20 si 49 de ani, atingand 6% si un maxim de audienta de 6,6% de-a lungul intregului episod 8. Cifrele au fost chiar mai mari in zona metropolitana din Seul, unde drama a reusit sa inregistreze o medie de vizionare de 6,4% si un maxim de audienta de 7,2%.

„Hwayugi” pare sa fi prins cel mai bine la publicul de sex feminin cu varste de 40 de ani, care locuiesc in zona metropolitana din Seul. Drama a obtinut un rating uimitor din punct de vedere demografic, inregistrand o medie de 11,8% si un maxim de 13,1% pentru episodul 8.

Urmatorul episod din „Hwayugi” va fi difuzat pe 27 ianuarie, de la ora 9 P.M. KST. (Raluca Miroi)

Sursa: www.soompi.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.