Radio-Romance-Poster2

Scene romantice, pline de amuzament, in teaser-ul dramei “Radio Romance”

“Radio Romance/라디오 로맨스”, urmatoarea drama a canalului KBS TV, ce va avea premiera pe data de 29 ianuarie, urmand sa fie difuzata lunea si martea, de la ora 22:00 KST, a dat publicitatii un videoclip cu imagini din spatele scenei de la teaserele sale lansate anterior, informeaza site-ul soompi.com.

“Radio Romance” este o comedie romantica care-l are in centrul sau pe actorul de top Ji Su Ho (interpretat de Yoon Doojoon/윤두준, membrul trupei  Highlight) si un scenarist radio care il recruteaza ca DJ, pe nume Kim Geo Rim (Kim So Hyun/김소현).

In cel mai recent videoclip dat publicitatii, Yoon Doojoon il asculta pe regizorul dramei si filmeaza partea lui de teaser, unde impaseste primele trei sfaturi pentru a fi un DJ de radio. La randul sau, Kim So Hyun filmeaza partea in care dezvaluie cateva sfaturi despre cum a trebui sa joace o celebritate, inclusiv implorand intr-un mod dragut.

Videoclipul arata, de asemenea, repetitiile din timpul scenei sarutului din teaser. Kim So Hyun si  Yoon Doojoon incearca sa-si inabuse rasul datorat penibilului situatiei. Odata ce camera incepe se roteasca, Yoon Doojoon spune: “Tu esti cea mai frumoasa”, iar Kim So Hyun il saruta.

Atmosfera romantica dispare repede atunci cand un membru al staff-ului dramei sufla intr-un mod nu tocmai discret petalele de flori din hartie, facandu-o pe Kim So Hyun sa rada.

Eu una abia astept sa inceapa aceasta drama pentru ca Kim So Hyun imi este tare draga. Speram ca si voi sunteti curiosi sa vedeti primele episoade din „Radio Romance”, asa ca va invit sa va spuneti parerea dupa ce le veti viziona. Cum pana la lansarea dramei insa mai avem de asteptat un pic, va propun sa urmariti video-ul dat publicitatii pe 21 ianuarie. (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.