Jonghyun-SHINee-Jonghyun-Key

Un nou clip cu Jonghyun a fost uploadat pe contul de Instagram al lui Key

Key si-a actualizat Instagram-ul cu un scurt clip video ce nu a mai fost dat publicitatii pana acum, in care apare alaturi de Jonghyun. In videoclip ii puteti vedea pe Jonghyun și Key producand melodia “Do not Stop” de pe albumul SHINee din 2016, “1 of 1”.

Versurile melodiei au fost scrise de Jonghyun, Minho si Key scriind personal versurile partilor de  rap cantate de ei. Puteti, astfel, sa il vedeti pe Jonghyun discutand cu Key despre cum sa procedeze cu beat-urile si cu versurile sale. “Sa continuam cu partea asta  si apoi sa hotaram care parti vor fi scoase”, se aude Jonghyun spunand.

https://www.instagram.com/p/BeS5UezjEJO/?taken-by=bumkeyk

Key nu a adaugat nicio subtitrare la post, dar fanii speculeaza ca a gasit acest clip ce ni-l infatiseaza pe Jonghyun ca artist, in vreme ce reflecta la timpul petrecut impreuna.
“Nu ne vom gandi la asta ca la un mod  de umplere a spatiului gol, ci mai degraba la promovarea (lui Jonghyun – n.r.) in timp ce il pastram permanent in mintea noastra (in sensul ca ne aducem in permanenta aminte de el – n.r.)”, a afirmat Key.


Key a recurs in ultima vreme la multe astfel de postari considerate tribute aduse lui Jonghyun, subliniind noul album lansat recent. (한사랑)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.